Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Δυνατό παιχνίδι”

“Δυνατό παιχνίδι”

kolossos

kolossos

Ο Κολοσσός υποδέχεται την ΑΕΚ στο Βενετόκλειο το απόγευμα του Σαββάτου (21/3, 17:00) για την 21η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και αυτό που θέλει είναι να πάρει τη νίκη απέναντι σε μία πολύ επιθετική ομάδα.

Ο Τομ Λίντεν ανανέωσε το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και τόνισε πως για να φτάσουν στη νίκη θα πρέπει να σταματήσουν τους εύκολους πόντους της ΑΕΚ, αλλά και να είναι σε ετοιμότητα και ο αρχηγός των “θαλασσί”, Άγγελος Τσάμης. Ο 28χρονος φόργουορντ θέλησε επίσης να μοιραστεί με τους αναγνώστες του τις ωραίες στιγμές που πέρασε με τους συμπαίκτες του την Κυριακή (15/3), όπου πήγαν για ταινία και έπειτα για φαγητό.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Γεια σας και πάλι!

Για άλλη μία φορά, είχαμε ένα δύσκολο και αμφίρροπο παιχνίδι, στο οποίο πήραμε τη νίκη στο τέλος. Και για άλλη μία φορά φέτος είχαμε μία πολύ καλή αμυντική λειτουργία ως ομάδα. Ο Άρης είναι μία ομάδα που της αρέσει το transition παιχνίδι και εμείς τους πήγαμε στο “5 εναντίον 5”, πράγμα μας βοήθησε πολύ. Η άμυνα ζώνης που έπαιξε μας κόστισε λίγο, καθώς δυσκολευτήκαμε αρκετά, αλλά πήγαν όλα καλά. Ευτυχώς, τώρα είχαμε χρόνο να διορθώσουμε την αντίδρασή μας στην επίθεση, σε παρόμοιες καταστάσεις και πιστεύω πως δεν αντιμετωπίσουμε ξανά το ίδιο πρόβλημα.

Όμως, πριν πούμε για τα αγωνιστικά, θα αναφερθώ στην ωραία στιγμή που είχαμε την Κυριακή με την ομάδα. Πήγαμε και είδαμε σε 9D την ιστορία της Ρόδου. Οι θέσεις που καθόμασταν πάλλονταν, ενώ έβγαινε ακόμη νερό και καπνός από το πάτωμα και το ταβάνι κατά τη διάρκεια της ταινίας! Περάσαμε πολύ ωραία και μετά φάγαμε όλοι μαζί σε ένα πολύ ωραίο εστιατόριο.

Μετά το ρεπό, ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Πρόκειται για μία πολύ καλή και επιθετική ομάδα και γι’ αυτό εμείς θα πρέπει να σταματήσουμε τους εύκολους πόντους της, προκειμένου να έχουμε ελπίδες για τη νίκη. Αλλά, το τελευταίο διάστημα είμαστε πολύ δυνατοί στην έδρα μας και περιμένω να γίνει ένα δυνατό και κλειστό παιχνίδι. Ελπίζουμε να έχουμε τον αρχηγό μας, τον Άγγελο (σ.σ. Τσάμη), απόλυτα έτοιμο, καθώς θα μας δώσει μία άλλη διάσταση στο σκοράρισμα, κυρίως με τις διεισδύσεις του.

Τέλος, επειδή δεν υπάρχουν πολλά εντός ματς μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας, περιμένω τον κόσμο να έρθει για άλλη μία φορά φέτος, να γεμίσει το γήπεδο και να μας στηρίξει όπως κάνει πάντα.

Τομ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…