Κεντρική Basket League Άρης “Χρόνια πολλά, αγάπη μου γλυκιά”

“Χρόνια πολλά, αγάπη μου γλυκιά”

arvanitis-synentefxi

Ο Άρης συμπληρώνει σήμερα (25/3) 101 χρόνιας ζωής, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη, να στέλνει το δικό του μήνυμα, τονίζοντας πως “ενωμένοι, σαν μία γροθιά, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά“.

Αναλυτικά το μήνυμα του:
“Η σημερινή μέρα είναι μέρα γιορτής για όλη την Ελλάδα, με την επέτειο της επανάστασης του 1821. Η γιορτή, όμως, είναι διπλή για ένα μεγάλο κομμάτι της χώρας μας, αφού σαν σήμερα γεννήθηκε ένας σύλλογος που ξεπέρασε τον όρο «ομάδα» και εξελίχθηκε σε ένα κοινωνικό φαινόμενο. Ο ΑΡΗΣ μας…

Για όλους εμάς που γεννηθήκαμε με τον ΑΡΗ στην καρδιά μας, η σημερινή δεν είναι μόνο μέρα γιορτής, αλλά και ευθύνης. Ευθύνης για να ξαναφέρουμε το σύλλογο εκεί που του αρμόζει: στην ελίτ. Το επιτάσσει το DNA του συλλόγου, το επιτάσσει η ανάγκη για να βιώσει νέες χαρές ο πολυπληθής κόσμος του ΑΡΗ. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο σύλλογος να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σε όλα τα τμήματα και να ξανακάνει υπερήφανους τους μυριάδες φίλους του σε όλη την Ελλάδα.

Εμείς από την πλευρά μας, ως ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., παλεύουμε καθημερινά γι’ αυτόν το στόχο και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε όσο είμαστε σ’ αυτήν τη θέση. Σε μία δύσκολη για το σύλλογο εποχή, το τμήμα μπάσκετ κρατά ψηλά τη σημαία του ΑΡΗ και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να ανέβει αυτή η σημαία ψηλότερα. Η διπλή προσπάθεια, για την οικονομική εξυγίανση και την αγωνιστική άνοδο, είναι επίπονη, αλλά όταν υπηρετείς τον ΑΡΗ δεν υπάρχει «πόνος» και κούραση, παρά μόνο υπερηφάνεια.

Ενωμένοι, σαν μία γροθιά, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Χρόνια πολλά, αγάπη μου γλυκιά…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης – Φιλικά με Κολοσσό και Ηρακλή

Ο Άρης θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας του …