Κεντρική Διεθνή Μπάνβιτ – Παρί Λεβαλουάλ 75-71

Μπάνβιτ – Παρί Λεβαλουάλ 75-71

simmons banvit

simmons-banvit

Στα ημιτελικά του Γιούροκαπ προκρίθηκε η Μπάνβιτ επικρατώντας της Παρί Λεβαλουάλ με 75-71, καλύπτοντας την διαφορά του πρώτου αγώνα. Η Γαλλική ομάδα είχε κάνει την έκπληξη πριν μια εβδομάδα και είχε κερδίσει την Μπάνβιτ με 67-65 με τον Μάικ Γκρίν να βάζει το νικητήριο καλάθι λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του παιχνιδιού.

Η Τουρκική ομάδα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι εξ’ αρχής δίχως να δώσει στην Παρί το δικαίωμα να πιστεύει σε κάποια έκπληξη και πάλι και βρέθηκε στο 10′ να προηγείται με 17-8. Όμως στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Παριζιάνοι ήταν αυτοί που αποφάσισαν να πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους και με ένα επιμέρους σκορ 24-17, κατάφεραν να φτάσουν την διαφορά στο καλάθι κλείνοντας το ημίχρονο στο 34-32. Στην επανάληψη το παιχνίδι συνέχισε να ήταν ντέρμπι με τις δυο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ και την μεγαλύτερη διαφορά να ανέρχεται στο +8 για την Μπάνβιτ.

Κορυφαίος για τους Τούρκους ο Σάμι Μεχία, ο οποίος πέτυχε 18 πόντους με 3/4 δίπ., 1/6 τρίπ., και 9/10 βολές με τον Ρόουλαντ να τον ακολουθεί από κοντά βάζοντας 16 πόντους. Πρώτος σκόρερ για τους Παριζιάνους ο Μάικ Γρκίν με 16 πόντους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…