Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ανυπομονεί για ΟΑΚΑ ο Αγιόν

Ανυπομονεί για ΟΑΚΑ ο Αγιόν

ayon real

ayon-real

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή (20/3) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκα. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο έχει εξασφαλίσει την πρόκριση της στα προημιτελικά της διοργάνωσης και πλέον θέλει να σιγουρέψει και την πρώτη θέση στον πέμπτο όμιλο.

Ο Γκουστάβο Αγιόν δήλωσε ανυπόμονος στην κάμερα του Realmadrid TV για το μεθαυρινό παιχνίδι με το “τριφύλλι”.

“Δεν έχω αγωνιστεί ξανά στο ΟΑΚΑ. Θα είναι η πρώτη μου φορά και ανυπομονώ για αυτό το παιχνίδι, επειδή όλοι στην ομάδα λένε πως θα είναι δύσκολο. Είναι σπουδαίο να αγωνίζεσαι σε τέτοια ματς. Ξέρεις ότι όλοι είναι εναντίον σου όμως αυτή η πίεση είναι καλή ενόψει των επόμενων αγώνων που έχουμε μπροστά μας. Είναι καλό το ότι έχουμε ήδη προκριθεί στα πλέι οφ. Αυτό που έχει πλέον σημασία είναι το πλεονέκτημα έδρας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ώστε να κερδίσουμε και να πετύχουμε τον στόχο μας”, ανέφερε ο Μεξικανός σέντερ και πρόσθεσε:

“Το παιχνίδι της Παρασκευής (20/03, 20:00) θα είναι δύσκολο για εμάς. Ο Παναθηναϊκός διεκδικεί την πρόκρισή του στα προημιτελικά, είναι μια ομάδα με ιστορία και θέλει τη νίκη με κάθε κόστος. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο σε γεμίζει πίεση και είναι σίγουρο ότι οι αντίπαλοί μας θα παίξουν με ένταση και έξτρα κίνητρο για το θετικό αποτέλεσμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…