Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Αυτό λέγεται ομάδα”

“Αυτό λέγεται ομάδα”

sakota

sakota

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του εμφάνιστηκε ο Ντράγκαν Σάκοτα μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Άρη. Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε πως οι “κιτρινόμαυροι” δεν είχαν σαν στόχο τη διαφόρα, παρότι ήθελαν να την καλύψουν.

“Ήταν ένα καλό και δυνατό παιχνίδι. Δεν είχαμε ως στόχο την διαφορά, αλλά θέλαμε να την κερδίσουμε. Κάποια στην άμυνα μας βγήκαν, εκτός από το πικ εν ρολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο τέλος καλύψαμε τη διαφορά. Πιστεύω ότι ο Άρης έπαιξε σκληρά στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Εμάς μας βοήθησαν οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο και μόνο έτσι μπορούμε να πάμε να κάνουμε συνεχόμενες νίκες. Σε γενικές γραμμές όμως αυτό λέγεται ομάδα. Όταν δηλαδή βοηθάνε όλοι οι παίκτες. Καλή συνέχεια στον Άρη, πιστεύω ότι άξια βρίσκεται στη θέση που είναι, κάνοντας μια καλή χρονιά”, τόνισε αρχικά ο Σάκοτα.

Για το αν το πλεονέκτημα έδρας παίζει τόσο σημαντικό ρόλο, τόνισε: “Θεωρητικά είναι έτσι, καθώς αν στα πλείφ οφ έχεις το πλεονέκτημα θα έχεις κέρδος. Όμως το πλεονέκτημα δεν είναι όπως παλιά, τώρα έχει μειωθεί η διαφορά όταν παίζεις μακριά από την έδρα σου, αφού οι περισσότερες ομάδες έχουν καλό ρόστερ”.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αθηναίου πρόσθεσε: “Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με αρχές, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Ξέραμε ότι πρέπει να καλύψουμε και τη διαφορά του πρώτου αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε μουδιασμένοι, όπως και στο δεύτερο. Στη συνέχεια έπρεπε να αντιμετωπίσουμε το πικ εν ρολ του Άρη. Τελικά τα καταφέραμε και φτάσαμε στη νίκη. Η διακοπή θα μας βοηθήσει να δέσουμε μετά και την έλευση του Σκότι”.

Για το αν είχε έξτρα κίνητρο απέναντι στην πρώην ομάδα του, συμπλήρωσε: “Δεν υπήρχε κάποιος λόγος. Θεωρώ ότι όλοι οι παίκτες χρειάζονται στην ομάδα, έτσι και εγώ προσπαθώ να έχω το ρόλο μου και να κάνω ότι μου λέει ο προπονητής. Σήμερα μου βγήκαν τα σουτ, κάποια μέρα θα είναι άλλος παίκτης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…