Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Τιτανομαχία” στο Τελ Αβίβ

“Τιτανομαχία” στο Τελ Αβίβ

panathinaikos maccabi batista

panathinaikos-maccabi-batista

Δώδεκα ευρωπαϊκά αστέρια συγκρούνται απόψε (26/6, 21:45, Novasports 2) στο Τελ Αβίβ με έπαθλο τη δεύτερη θέση του πέμπτου ομίλου του Top 16 της Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκός των έξι κατακτήσεων Ευρωλίγκας αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ των, επίσης, έξι κατακτήσεων, με στόχο να ζευγαρώσει τις νίκες του φέτος απέναντι στους Ισραηλινούς και να κάνει το αποφασιστικότερο βήμα πρόκρισης στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Στο στρατόπεδο των “πρασίνων” υπάρχει αισιοδοξία πως η ομάδα μπορεί να αποδράσει από την “καυτή” Menora Mivtachim Arena, όπως, άλλωστε, τα κατάφερε και η άσημη Άλμπα Βερολίνου πριν από δύο εβδομάδες, με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να μην υπολογίζει μόνο στον ΝτεΜάρκους Νέλσον, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα λόγω τενοντίτιδας στο γόνατο. Αντίθετα, το ντεμπούτο του με την “πράσινη” φανέλα ενδέχεται να κάνει ο Γκάνι Λαουάλ, ο οποίος θα βρεθεί το βράδυ για πρώτη φορά στη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού.

Όσον αφορά τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Γκάι Γκούντες δεν θα έχει στη διάθεση του σίγουρα τον Λάντεσμπεργκ, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…