Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος “Τελικός” στα Τρίκαλα”

“Τελικός” στα Τρίκαλα”

xanthopoulos panionios

xanthopoulos-panionios

Παιχνίδι τεράστιας βαθμολογικής σημασίας για τον Πανιώνιο στα Τρίκαλα (14/02) που χρειάζεται απεγνωσμένα την ήττα προκειμένου να εξακολουθεί να βρίσκεται σε τροχιά παραμονής. “Τελικό” χαρακτήρισε τον αγώνα ο Βασίλης Ξανθόπουλος, μέσω του blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, περιγράφοντας επακριβώς το τι διακυβεύεται  στη θεσσαλική πόλη και υπογράμμισε πως η νίκη είναι επιτακτική τόσο για τον “ιστορικό” όσο και για τον, συγκλονιστικό, κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά το blog:

“Καλησπέρα και πάλι

Το παιχνίδι με τα Τρίκαλα, είναι τελικός για εμάς. Κάτι που ωστόσο, ισχύει για όλα τα ματς που υπάρχουν στο πρόγραμμα έως το τέλος της σεζόν. Είναι γνωστό πως είμαστε σε δύσκολη βαθμολογική κατάσταση και η νίκη θα μας βοηθήσει όχι μόνο υπ’ αυτήν την έννοια, αλλά θα τονώσει τη ψυχολογία μας.

Για μία ακόμη εβδομάδα δουλέψαμε πολύ καλά. Εναντίον της ΑΕΚ, δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο, αλλά όχι για σαράντα λεπτά και αυτό ήταν κάτι που μας στοίχισε στο τέλος. Θα έβαζα λοιπόν, αρνητικό πρόσημο στο τελευταίο τρίλεπτο. Εκεί “έφυγε” το παιχνίδι. Πρέπει να το προσέχουμε αυτό, όπως πρέπει να έχουμε διάρκεια.

Ξέρουμε πως και τα Τρίκαλα “καίγονται” για το παιχνίδι. Θα είναι δύσκολος αγώνας. Η αντίπαλος μας διαθέτει πολύ καλή ομάδα. Στον πρώτο γύρο θα έλεγα πως χάσαμε πολύ εύκολα, στην έδρα μας. Δεν ήταν ό,τι καλύτερο για τον κόσμο που έρχεται και μας στηρίζει από το ξεκίνημα της σεζόν. Του χρωστάμε ένα καλό παιχνίδι και μια νίκη, όπως το χρωστάμε και στον εαυτό μας.

Πώς είναι να παίζεις με την πλάτη στον τοίχο, όλο αυτό το διάστημα; Δεν θα πω ότι είναι εύκολο, πολλώ δε από τη στιγμή που έχω ζήσει αυτήν την ομάδα και σε πολύ καλύτερες καταστάσεις. Ομολογουμένως, είναι πιο δύσκολο να παίζεις για τη σωτηρία σου, από ό,τι για την τρίτη θέση.

Υπάρχει οικογενειακό κλίμα και αυτό μας βοηθά. Σαφέστατα και η πίεση είναι τεράστια, αλλά για αυτό παίζουμε μπάσκετ. Για να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε και σε δύσκολες καταστάσεις. Κάναμε το χόμπι μας επάγγελμα και γνωρίζουμε πως κάθε σεζόν δεν μπορεί να είναι εύκολη.

Την επόμενη φορά, ελπίζω να έχω να μιλήσω και για πιο ευχάριστα πράγματα. Να είστε καλά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…