Κεντρική Α1 ΕΣΑΚΕ Πρόστιμα και ποινές

Πρόστιμα και ποινές

trikala-kosmos1

Ο αθλητικός δικαστής επέβαλλε χρηματικά πρόστιμα συνολικού ύψους 6.000 ευρώ σε Άρη, Κηφισιά, Πανελευσινιακό, ΑΕΚ και Τρίκαλα για επεισόδια που προκλήθηκαν από οπαδούς τους στα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής της Α1, ενώ η θεσσαλική ομάδα τιμωρήθηκε και με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών. Παράλληλα απορρίφθηκε η ένσταση του Πανιωνίου ο οποίος προσέβαλλε το κύρος της αναμέτρησης στα Τρίκαλα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Απορρίπτεται η ένσταση της ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ, για το κύρος του αγώνα, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, της 14-2-2015, ως απαράδεκτη”.

ΑΕΚ

“Επιβάλλεται στην ΑΕΚ ΚΑΕ για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (χρήση καπνογόνου), πρόστιμο 500,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 16-2-2015″.

ΤΡΙΚΑΛΑ

Επιβάλλεται στην ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΕ:
α) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (ρίψη διαφημιστικών πινακίδων) πρόστιμο 1.000,00€ και
β) για επεισόδιο μέσα στον αγωνιστικό χώρο εάν ο αγώνας δεν διακόπηκε οριστικά λόγω του επεισοδίου αυτού, ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και πρόστιμο 2.500,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ της 14-2-2015″.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

“Επιβάλλεται στην ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο.Κ. ΚΑΕ για το υβριστικό σύνθημα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα, που δεν συνιστούσε προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 500,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ΚΗΦΙΣΙΑ της 14-2-2015″.

Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Επιβάλλεται στην Α.Ε. ΝΕΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ:
α) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (ρίψη πλαστικού μπουκαλιού), έγγραφη σύσταση και
β) για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα, που δεν συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 500,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ της 14-2-2015″.

ΑΡΗΣ

“Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΕ για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (ρίψη αστυνομικής ράβδου) πρόστιμο 1.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΤΡΑΣ της 14-2-2015″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Στο πλευρό του Ολυμπιακού ο ΕΣΑΚΕ

Την συμμετοχή του στο φιλανθρωπικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού, «Monday ‘s Game Night against…