Κεντρική Basket League Άρης “Πήραμε ένα μάθημα”

“Πήραμε ένα μάθημα”

priftis aris pagkos

priftis-aris-pagkos

Στην κακή αμυντική παρουσία της ομάδας του στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, θεωρώντας την ως βασική αιτία της ήττας του Άρη από τον Απόλλωνα Πάτρας, ενώ χαρακτήρισε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ως μάθημα για τους “κιτρινόμαυρους”.

Αναλυτικά δήλωσε:

“Συγχαρητήρια στην Πάτρα. Έπαιξε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Για εμάς, η σημερινή μέρα ήταν ένα μάθημα. Είχαμε μια πολύ κακή επιθετική βραδιά. Είχαμε καλή αμυντική συμπεριφορά στο πρώτο ημίχρονο. Το κυριότερο πρόβλημα ήταν ότι στο δεύτερο ημίχρονο η άμυνά μας ήταν πάρα πολύ κακή. Ειδικά στο ένας εναντίον ενός.

Σίγουρα, ο Ελ Αμίν έβαλε μερικά προσωπικά καλάθια και κάποια πολύ δύσκολα σουτ. Πολλές φορές με χέρι πάνω του, αλλά αυτή είναι η ικανότητα του συγκεκριμένου παίκτη. Και ταυτόχρονα αυτό που μας “πλήγωσε” αισθητά ήταν τα πολλά λάθη που κάναμε στην αμυντική τακτική που έχει η Πάτρα με το “zone press” σε όλο το γήπεδο. Αυτοί ήταν κυρίως οι δύο λόγοι για τους οποίους εμφανιστήκαμε έτσι σήμερα. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα και καλή συνέχεια στο Νίκο Βετούλα”.

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μούρτος πρόσθεσε: “ Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη του και καλή συνέχεια. Σε ότι αφορά το παιχνίδι, μας στοίχισαν τα πολλά λάθη που κάναμε, κυρίως στην πίεση του Απόλλωνα. Αποτύχαμε να παίξουμε άμυνα, κυρίως στο ένας εναντίον ενός, με αποτέλεσμα να δεχτούμε πολλούς πόντους, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Μέχρι και το τελευταίο πεντάλεπτο του παιχνιδιού, ήμασταν κοντά. Αποτύχαμε παταγωδώς στο ένας προς ένας, ειδικά στον Ελ Αμίν και τα συνεχόμενα λάθη που κάναμε, κυρίως στην πίεση του Απόλλωνα. Τα λάθη, όμως, υπήρχαν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Από δω και πέρα, κοιτάμε το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ την Τετάρτη, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς και συνεχίζουμε το πρωτάθλημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…