Κεντρική Basket League Άρης Ντρου από παντού

Ντρου από παντού

naymick aris

naymick-aris

Ο Άρης, αν και ζορίστηκε αρκετά, επικράτησε στο τέλος εντός έδρας του ΚΑΟΔ με 78-75, εδραιώθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και μείωσε τη διαφορά του από τον τρίτο ΠΑΟΚ, ο οποίος ηττήθηκε στην Αμαλιάδα από τον Κόροιβο.

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ ήταν και πάλι ο κορυφαίος για τους νικητές, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό, όμως, βλέπουν με ικανοποίηση τον Ντρου Νέιμικ να ανεβάζει  κατακόρυφα την απόδοση του και να αποτελεί έναν από τους βασικούς συντελεστές της πολύς καλής πορείας της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Αμερικανός σέντερ αμφισβητήθηκε αρκέτα μεσούσης της σεζόν, καθώς οι εμφανίσεις του ήταν μέτριες, ωστόσο με τον καιρό βελτιώθηκε, αποτελώντας ένα εξαιρετικό δίδυμο στη ρακέτα. μάζι με τον Βεζένκοφ. Στη χθεσινή αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ, ο Νέιμικ ήταν εξαιρετικός, μετρώντας 15 πόντους (5/6 βολές, 5/12 δίποντα), 12 ριμπάουντ (9 αμυντικά – 3 επιθετικά) και 2 τάπες, ξεπερνώντας κατά πολύ τους μέσους όρους τους. Ο 30χρονος “λευκός” Αμερικανός  μετράει φέτος μέσο όρο 7,2 πόντους, 7,1 ριμπάουντ και 2,2 τάπες σε 23:37 λεπτά συμμετοχής.

Όσο ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ και ο Ντρου Νέιμικ κυριαρχούν κάτω από τις ρακέτες, τότε ο Άρης δεν θα δυσκολευτεί να κατακτήσει την τέταρτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και γιατί όχι να διεκδικήσει την τρίτη θέση από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι ντεφορμέ και υπολείπεται, μάλιστα, των “κιτρινόμαυρων” σε τυχόν ισοβαθμία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…