Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Να συνεχίσουμε νικηφόρα”

“Να συνεχίσουμε νικηφόρα”

skourtopoulos allen

skourtopoulos-allen

Το Ρέθυμνο έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί το περασμένο Σάββατο (14/02) ξεπερνώντας το εμπόδιο του Κοροίβου και με τονωμένη ψυχολογία ανηφορίζει στη Νέα Σμύρνη προκειμένου να τεθεί αντιμέτωπο με τον Πανιώνιο αύριο (18/02).

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ρεθυμνιώτικης ΚΑΕ, έδωσε το έναυσμα για δημιουργία νικηφόρου σερί κρούοντας, παράλληλα, καμπανάκι στους παίκτες του προκειμένου να δείξουν την δέουσα προσοχή καθώς ο Πανιώνιος βρίσκεται με την “πλάτη” στον τοίχο και τα παίζει όλα για όλα:

“Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς. Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε δύσκολη θέση και είναι λογικό να αντιμετωπίζει όλα τα παιχνίδια σαν τελικούς. Περιμένουμε ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο από την πλευρά μας.

Εμείς μετά από μία δύσκολη νίκη επί του Κοροίβου θα θέλαμε να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα και να μπορέσουμε να παραμείνουμε στις καλές θέσεις που βρισκόμαστε από την αρχή του πρωταθλήματος. Να ξεπεράσουμε τα δύο δύσκολα ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και να έχουμε ένα καλό φινάλε. Θα είμαστε έτοιμοι και πιστεύω ότι θα πετύχουμε το θετικό αποτέλεσμα”.

Ο Τσέισον Άλεν, από την πλευρά του, συμπλήρωσε:  “Το ματς με τον Πανιώνιο περιμένουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο. Πριν το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής μαζευτήκαμε όλοι οι παίκτες και είπαμε ότι πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα και να τα βγάλουμε στο γήπεδο. Αυτό φάνηκε από το ματς με τον Κόροιβο τον οποίο κερδίσαμε και ελπίζουμε να συνεχίσουμε και στα επόμενα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο.

Εμείς θα πρέπει να βγάλουμε όλη μας την ενέργεια μέσα στο παιχνίδι, να παίξουμε ομαδικά και να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…