Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Μείναμε από ενέργεια”

“Μείναμε από ενέργεια”

likogiannis kolosso

likogiannis-kolosso

Ο Κολοσσός αν και στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να σταθεί πολύ καλά απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο τέλος γνώρισε τη συντριβή από το σύνολο του Ντούσκο Ιβάνοβιτς με τον Άρη Λυκογιάννη να υποστηρίζει πως η ομάδα του, μετά το τρίτο δεκάλεπτο, ξέμεινε από ενέργεια.

“Νομίζω ότι το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο μπορέσαμε να μείνουμε στο πλάνο που είχαμε βάλει. Δεν επιτρέψαμε στον Παναθηναϊκό να τρέξει και είχαμε σωστή κυκλοφορία. Βρήκαμε ένα αγωνιστικό τέμπο που ψάχναμε. Το πετύχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Ως γνωστόν το ρόστερ μας είναι αρκετά μικρό για να παίξει στον ίδιο ρυθμό και στα 40 λεπτά κόντρα σε μία δυνατή ομάδα. Μέχρι το σημείο που μειώσαμε 59-54 ήμασταν όπως έπρεπε.

Από εκείνο το σημείο αρχίσαμε να μένουμε από ενέργεια. Ο Παναθηναϊκός βρήκε εύκολα καλάθια και άνοιξε την διαφορά. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό και τον κόουτς του στις υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη”, είναι όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ο κόουτς του Κολοσσού, Άρης Λυκογιάννης, μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Τομ Λίντεν σημείωσε: “Νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Στο τρίτο δεκάλεπτο παραμείναμε στο παιχνίδι, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο χάσαμε τον έλεγχο. Έβαλαν εύκολα καλάθια. Δεν κάναμε ό,τι θα θέλαμε να κάνουμε σήμερα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • sergio llull real madrid

    Ρεάλ – Άλμπα 93-62

    Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε μια άνετη νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου με σκορ 93-62 και έτσι παραμέν…
  • gist zalgiris

    “Πάνοπλος” στο Κάουνας

    Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός (13/02) για την 10η αγωνιστική τ…
  • margaritis

    Κανονικά ο Μαργαρίτης

    Στην προπόνηση της Πέμπτης (12/3) ο Βαγγέλης Μαργαρίτης κατάφερε να ακολουθήσει μεγάλο μέρ…
Περισσότερα από Θανάσης Γιαννόπουλος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…