Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Μας σταμάτησε ο Ολυμπιακός”

“Μας σταμάτησε ο Ολυμπιακός”

Likogiannis Ikaros

Likogiannis-Ikaros

Στην αμυντική παρουσία του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο τεχνικός του Κολοσσού Ρόδου, Άρης Λυκογιάννης, ο οποίος επισήμανε ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να σπάσει τις αμυντικές παγίδες των Πειραιωτών, καθώς δεν είχε υπομονή στο παιχνίδι της.

Αναφορικά με τη συνέχεια, τόνισε ότι ο Κολοσσός έχει δύσκολα παιχνίδια, καθώς κοντράρεται με ομάδες που έχουν μεγάλη ανάγκη τις νίκες και χρειάζεται άπαντες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό του.

Συγκεκριμένα οι δηλώσεις του:

“Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που είχαμε να παίξουμε με τις δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Γνωρίζαμε και σε αυτό το παιχνίδι πως η πίεση, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, θα ήταν τεράστια για εμάς. Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεν είχαμε υπομονή, δεν σπάσαμε τις παγίδες του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός έπαιξε σε πολύ υψηλά στάνταρ αμυντικά, είχαν διαβάσει εξαιρετικά το παιχνίδι και γνώριζαν ανά πάσα στιγμή τι έπρεπε να κάνουν.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσεγγίσαμε καλύτερα το παιχνίδι, νικήσαμε στο τρίτο δεκάλεπτο και θεωρώ πως παίξαμε καλύτερα γενικά στο δεύτερο ημίχρονο. Τώρα έχουμε πολύ δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, παίζουμε εκτός έδρας με ομάδες που παλεύουν για την παραμονή και εντός έδρας με ομάδες που κυνηγάνε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα πλέι οφ. Εύχομαι στον Ολυμπιακό και τον κόουτς καλή συνέχεια”.

Στο δικό του σχόλιο ο Βασίλης Τολιόπουλος ανέφερε: “Ήταν ένα ματς που θέλαμε να το απολαύσουμε. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το δύσκολο ματς με την Ελευσίνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…