Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Λαμποράλ – Μάλαγα 79-74

Λαμποράλ – Μάλαγα 79-74

vasileiadis laboral malaga

vasileiadis-laboral-malaga

Η Λαμποράλ Κούτσα ήταν επιβλητική στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στη Μάλαγα, στον ισπανικό εμφύλιο της 7ης αγωνιστικής, επικρατώντας με 79-74, στη Βασκονία.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν για τελευταία φορά στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης και παρ’ ότι κατάφεραν να ισοφαρίσουν αρκετές φορές δεν ξαναπήραν την πρωτοκαθεδρία. Οι Βάσκοι είχαν καθολική υπεροχή και κατάφεραν να χτίσουν σημαντικές διαφορές στο δεύτερο μέρος γέρνοντας την πλάστιγγα υπέρ τους.

Κορυφαίος για την ομάδα του Ιμπόν Ναβάρο ήταν ο Άνταμς Ντάριους με 20 πόντους με τους Κοσέρ, Σαν Εμετέριο και Σενγκέλια να τον πλαισιώνουν έχοντας 12 πόντους έκαστος. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Κώστα Βασιλειάδη, από πλευράς Μάλαγα, ο οποίος σημείωσε 11 πόντους (3/4 διπ.-1/1 τρ.-2/2 βολές), κατέβασε 5 ριμπάουντ και έκανε 2 κλεψίματα, έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας με 12 πόντους.

Άκρως ανταγωνιστικά τα πρώτα πέντε λεπτά της αναμέτρησης με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες (13-13). Τότε η Λαμποράλ ξεκίνησε να παίρνει σταδιακά τα ηνία του αγώνα και έχτισε διαφορά 6 πόντων (27-21) στο τέλος της πρώτης περιόδου. Παρόμοια η εικόνα και στο δεύτερο δεκάλεπτο με την Μάλαγα να πιέζει μεν αλλά να μην μπορεί να προηγηθεί παρά μόνο να μειώσει στο -3 (44-41) πριν την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν βελτιωμένοι και προηγήθηκαν με 11 πόντους (65-54 στο 28’) προτού ο Γκριν μειώσει σε 65-58 για τη Μάλαγα. Η Λαμποράλ δεν άφησε πολλά περιθώρια στην αντίπαλο της διατηρώντας διψήφιες διαφορές στη μεγαλύτερη διάρκεια της τελευταίας περιόδου φθάνοντας εύκολα στο θετικό αποτέλεσμα.

Τα δεκάλεπτα: 27-21, 44-41, 65-58, 79-74.
ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ (Ναβάρο): Άνταμς 20 (3), Τζέιμς 2, Άιβερσον 4, Κοσέρ 12 (2), Σενγκέλια 12 (1), Ντιόπ, Τίλι 6, Σαν Εμετέριο 12 (2), Χάνσμπρο 7 (1), Μπερτάνς 4.
ΜΑΛΑΓΑ (Πλάθα): Μάρκοβιτς 2, Βασιλειάδης 11 (1), Τούλσον 3, Τόμας 9 (1), Σουάρεζ 9 (1), Γκρέιντζερ 11, Βάσκεζ, Κουζμίνσκας 12, Στέφανσον 5 (1), Γκριν 8 (1), Γκολούμποβιτς 4.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: «Ηφαίστειο» το ΟΑΚΑ με την Μακάμπι

Sold out τα ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του …