Κεντρική Ελευσίνα “Κομβικές αγωνιστικές”

“Κομβικές αγωνιστικές”

koustenis

koustenis

Εδώ και τέσσερις αγωνιστικές έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης ο Πανελευσινιακός και χρειάζεται πάση θυσία το ροζ φύλλο κάτι που ευελπιστεί πως θα πετύχει με την στήριξη του κόσμου του αλλά μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει κόντρα στον εξαιρετικό Απόλλωνα Πάτρας.

Ο Τζίμης Κουστένης, εξήγησε τον κομβικό κύκλο αγώνων στον οποίο μπαίνει η Ελευσίνα και θα κρίνει την παραμονή της στην κατηγορία ενώ αναφέρθηκε ακόμα στο κλειδί της αναμέτρησης και τα στοιχεία στα οποία θα στηριχθεί η ομάδα του.

“Από εδώ και πέρα μπαίνουμε σε μια φάση παιχνιδιών που για εμάς αποτελούν κομβικής σημασίας για την  συνέχεια του Πρωταθλήματος. Σε τέτοια παιχνίδια μπαίνει το “πρέπει” για να κερδίσουμε και να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον ώστε να μείνουμε μέσα στο αρχικό πλάνο που κάναμε” ήταν η αρχική του τοποθέτηση και εν συνεχεία επεσήμανε:

Το κλειδί του παιχνιδιού: “Πιστεύω πως είναι ο ρυθμός του αγώνα γιατί ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα που της αρέσει να παίζει στο ανοιχτό γήπεδο με πολλά σουτ από την περιφέρεια στηριζόμενη στα αθλητικά παιδιά που διαθέτει και ιδιαίτερα στους ξένους παίκτες. Είναι μια ομάδα που αν βρει ρυθμό μπορεί εύκολα να σκοράρει από παντού και να σημειώσει πολλούς πόντους”.

Τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: “Ο Απόλλωνας διαθέτει πολλά φόργουορντ που του δίνουν την δυνατότητα να παίξει γρήγορο και ελεύθερο μπάσκετ στο ανοιχτό γήπεδο”.

Τα στοιχεία που θα βασιστεί η Ελευσίνα: “Εμείς μετά από αρκετό καιρό είμαστε όλοι υγιείς. Θα πρέπει να δείξουμε το δυνατό μας στοιχείο που ήταν η άμυνα μας, η οποία θα πρέπει να βρεθεί σε πολύ υψηλό επίπεδο και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας για σαράντα λεπτά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…