Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Κυνηγάμε πάντα τίτλους”

“Κυνηγάμε πάντα τίτλους”

manolopoulos euroleague

manolopoulos-euroleague

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το κυριακάτικο (22/2) ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς θέλει τη νίκη, ώστε να πάρει ρεβάνς για την βαριά ήττα, που είχε γνωρίσει στην Πυλαία πριν από δύο μήνες , αλλά και να τσεκάρε το “εισιτήριο” για τον τελικό, όπου θα διεκδικήσει ακόμα ένα τίτλο.

Ο βοηθός του Μαυροβούνιου τεχνικού, Σωτήρης Μανωλόπουλος, ανανέωσε το blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού, όπου τόνισε πως το “τριφύλλι” πάντα κυνηγά τίτλους.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
“Καλησπέρα σε όλους,

Η σκέψη μας αυτές τις μέρες είναι αποκλειστικά και μόνο στραμμένη στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Ξέρουμε πως έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε μια δυνατή και πολύ σοβαρή ομάδα, έχουμε “οδηγό” το ματς του πρωταθλήματος που χάσαμε μετά από ένα πολύ κακό παιχνίδι.

Γνωρίζουμε πως το κίνητρο είναι τεράστιο τόσο για εμάς, όσο και για τον αντίπαλο μας. Ένα σύνολο με αρχές, φιλοσοφία και εξαιρετική κατεύθυνση από τον πάγκο και τον Σούλη Μαρκόπουλο. Εμείς, δουλεύουμε σκληρά θέλοντας να δούμε σε ποια σημεία θα “χτυπήσουμε” τις αδυναμίες των αντιπάλων μας.

Σ’ ένα ματς νοκ άουτ και ειδικότερα σε μια τόσο καυτή έδρα ξέρουμε πως δεν έχουμε τη δυνατότητα να διορθώσουμε το “λάθος”. Από το πρώτο λεπτό οφείλουμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα ελέγξουν τον ρυθμό ώστε να πάρουμε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου. Περιμένουμε αυτόν τον αγώνα μήνες καθώς είμαστε μαζί με τον ΠΑΟΚ οι ομάδες που κερδίσαμε δίκαια τη συμμετοχή μας σε αυτόν.

Παράλληλα, γνωρίζουμε πως έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με τρία παιχνίδια μακριά από την έδρα μας. Ξεκινάμε από τη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ακολουθεί η αναμέτρηση με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ και κλείνει αυτός ο κύκλος των ταξιδιών με το παιχνίδι στην Κρήτη με το Ρέθυμνο.

Τρεις αγώνες μεγίστης σημασίας για εμάς. Όπως είπαμε όμως αυτό που υπάρχει στο μυαλό μας αυτή τη στιγμή είναι μόνο το παιχνίδι στην Πυλαία που θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε έναν βασικό μας στόχο. Ο Παναθηναϊκός πάντα κυνηγά τους τίτλους και αυτός ο αγώνας είναι το “εισιτήριο” για να διεκδικήσουμε ακόμη έναν.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Σωτήρης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…