Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Υπομονή και επιμονή”

“Υπομονή και επιμονή”

markopoulos mpoutskos

markopoulos-mpoutskos

Με μια πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό (18/02) παιχνίδι με τον Κόροιβο, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής. Αμέσως μετά την προπόνηση ακολούθησε ένα ευχάριστο διάλειμμα και δη μια μικρή γιορτή για τα γενέθλια του τιμ μάνατζερ, Τέλη Ζουρνατσίδη, ενώ εν συνεχεία η αποστολή ξεκίνησε οδικώς για την Αμαλιάδα.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, που τίθεται αντιμέτωπος με τον γιό του Χάρη, προπονητή του Κοροίβου, σημείωσε ότι η ομάδα της Αμαλιάδας είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική και επέστησε την προσοχή στους παίκτες του τονίζοντας ότι θα χρειαστεί να αποδώσουν σε υψηλά στάνταρ ώστε να φύγουν με το “διπλό”:

“Διανύουμε μία ιδιαίτερη και πολύ γεμάτη εβδομάδα για μας, με τρία παιχνίδια, τα οποία έχουμε την υποχρέωση να τα δούμε ένα προς ένα. Είναι σημαντικό και για την ψυχολογία μας, που επιστρέψαμε στις νίκες στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ και τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Κόροιβο.

Πρόκειται για μία πολύ αξιόλογη ομάδα, με αρχές στο παιχνίδι της, που άλλαξε σε σημαντικό βαθμό το ρόστερ της, διαθέτει παίκτες έμπειρους, πολύ ικανούς σουτέρ και θα χρειαστεί απόλυτη συγκέντρωση από μας σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας. Πρέπει να έχουμε υπομονή και επιμονή στο παιχνίδι, καθώς ο αντίπαλός μας ήταν ανταγωνιστικός σε όλα του τα παιχνίδια και ακόμη και έχασε πολλά ματς στον πόντο και στις λεπτομέρειες και να είμαστε προσηλωμένοι σε αυτά που πρέπει να κάνουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…