Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ Υπερηφάνεια για τα αστέρια μας

Υπερηφάνεια για τα αστέρια μας

papanikolaou rising stars

papanikolaou-rising stars

Το ελληνικό μπάσκετ έζησε μεγάλες στιγμές το τριήμερο που μας πέρασε, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του, είδε δύο Έλληνες παίκτες να συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή του ΝΒΑ. Ο λόγος, φυσικά, για τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Κώστα Παπανικολάου, οι οποίοι κράτησαν ψηλά την ελληνική σημαία στο All Star Game του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου.

Ο ΠΣΑΚ δεν θα μπορούσε να μην συγχαρεί τα δύο Ελληνόπουλα για την επιτυχία τους, τονίζοντας πως μας έκαναν για ακόμα μία φορά υπερήφανους.

Αναλυτικά:
“Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, συγχαίρει τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Κώστα Παπανικολάου, οι οποίοι, μας έκαναν για μία ακόμη φορά υπερήφανους.

Οι δύο διεθνείς έλληνες καλαθοσφαιριστές, έλαμψαν με την παρουσία τους στο εφετινό All Star Game του NBA και έβαλαν στα σπίτια όλου του κόσμου, στα σπίτια κάθε φιλάθλου του μπάσκετ, την ελληνική σημαία.

Το ελληνικό χρώμα ήταν έντονο και εφέτος στη μεγαλύτερη γιορτή του κορυφαίου πρωταθλήματος και συγκινημένοι απολαύσαμε τα δύο παλικάρια μας, τα οποία διαφήμισαν με τον ιδανικότερο τρόπο τη χώρα μας και το ελληνικό μπάσκετ στην άλλη άκρη του ατλαντικού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…