Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Γεμάτο ΟΑΚΑ με Ερ. Αστέρα

Γεμάτο ΟΑΚΑ με Ερ. Αστέρα

Παναθηναϊκός

pao-oaka-kosmos-telikoi

Μπορεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου να προηγείται, ωστόσο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός φρόντισε από νωρίς να ενημερώσει για τα εισιτήρια του εντός έδρας παιχνιδιού με τον Ερυθρό Αστέρα για την 7η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκα.

Το ΟΑΚΑ πρέπει να παραμείνει απόρθητο στη μάχη που δίνει το “τριφύλλι” για πρόκριση στα πλεί οφ της διοργάνωσης, γι’ αυτό η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς χρειάζεται τον κόσμο στο πλευρό της.

Αναλυτικά:
“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ειδικά για την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα (Παρασκευή 13/2, ΟΑΚΑ και ώρα 9.45μ.μ), τα εισιτήρια θα διατίθενται από το εκδοτήριο της Θύρας 10 του γηπέδου “Απόστολος Νικολαϊδης” τις κάτωθι μέρες και ώρες:

Από Τρίτη (3/2) ως και Παρασκευή (6/2) από τις 10π.μ. ως τις 6μ.μ.

Το Σάββατο (7/2) από τις 11π.μ ως τις 5μ.μ.

Την Κυριακή (8/2) από τις 11π.μ ως τις 3μ.μ.

Από Δευτέρα (9/2) ως και Παρασκευή (13/2) από τις 10π.μ. ως τις 6μ.μ. στο εκδοτήριο της Θύρας 10 του γηπέδου “Απόστολος Νικολαϊδης” καθώς επίσης και στο εκδοτήριο του ΟΑΚΑ στο Σταθμό Ειρήνη, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φίλων της ομάδας.

Επίσης, στο εκδοτήριο του ΟΑΚΑ στο Σταθμό Ειρήνη θα πωλούνται εισιτήρια την ημέρα του αγώνα (13/2) από τις 10 το πρωί ως την ώρα έναρξης της αναμέτρησης (9.45μ.μ).

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα πρέπει να γνωρίζουν ότι για την αγορά εισιτηρίων είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας. Επίσης, κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί το πολύ μέχρι 4 εισιτήρια.

Τέλος, μόνο ελληνική πιστωτική κάρτα θα γίνεται δεκτή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Στην Τουρκία ο Εργκίν Αταμάν για την κηδεία του πατέρα του

Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του βρίσκεται ο Εργκίν Αταμάν. Στην Τουρκία βρίσκετ…