Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Έξτρα κίνητρο”

“Έξτρα κίνητρο”

sakota

sakota

Μετά τα συνεχόμενα ντέρμπι με τους “αιωνίους” η ΑΕΚ υποδέχεται τον Πανελευσινιακό θέλοντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να ανακτήσει το χαμένο έδαφος για τη διεκδίκηση της πρώτης τετράδας.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, υπογράμμισε πως οι παίκτες του θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο κάτι που δίνει έξτρα κίνητρο αλλά ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να επιδείξουν την απαιτούμενη προσοχή για να τα καταφέρουν:

“Μετά τα δύο σερί ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ξεκινάει ένας κύκλος αγώνων ο οποίος είναι η πραγματικότητα για μας στο Πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε, αρχής γενομένης από το ματς με τον Πανελευσινιακό.

Το γεγονός ότι αυτή η ομάδα μας έχει κερδίσει ήδη μία φορά στο Πρωτάθλημα είναι ένας επιπλέον λόγος, ώστε να δείξουμε την δέουσα προσοχή σε αυτό τον αγώνα. Πιστεύω ότι οι παίκτες θα έχουν το κίνητρο, ώστε να πάρουν τη νίκη. Αυτό που χρειάζεται είναι προσοχή και αυτοσυγκέντρωση. Ο Πανελευσινιακός διαθέτει στο ρόστερ του αρκετά καλούς ξένους παίκτες και είναι μία ομάδα που παλεύει για να παραμείνει στην κατηγορία. Είναι ένας αντίπαλος που αν δεν τον πάρουμε στα σοβαρά, τότε είναι ικανός να μας κάνει την ζημιά. Μάλιστα, ενδέχεται να παραταχθεί και με έναν καινούριο παίκτη τον οποίο πρόσθεσε στο ρόστερ του. Μέσα στο παιχνίδι θα δούμε τις οδηγίες που θα εφαρμόσουμε ώστε να τον αντιμετωπίσουμε.

Φέτος είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την παρουσία του κόσμου. Σίγουρα το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγαλύτερο στους μεγάλους αγώνες, αλλά εμείς έχουμε ανάγκη να κερδίσουμε και αυτά τα παιχνίδια όπως με τον Πανελευσινιακό και τον θέλουμε κοντά μας. Περιμένουμε και ελπίζουμε ότι με την βοήθεια του κόσμου θα πετύχουμε πολλά περισσότερα πράγματα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αυξήθηκαν τα ban για την ΑΕΚ

Από ένα στα τέσσερα ban η ΑΕΚ. Το πρόβλημα της ΑΕΚ με τα ban, ξανά στο προσκήνιο. Μόλις πέ…