Κεντρική Ασίστ Shadow Εξοντωτική τιμωρία (vid)

Εξοντωτική τιμωρία (vid)

basketa10

basketa10

Βαρύς ήταν ο “πέλεκυς” για την Πύλο και τον αρχηγό της, Κώστα Αρβανίτη, ο οποίος στην αναμέτρηση της ομάδας του με την Σπάρτη είχε χτυπήσει τον διαιτητή του παιχνιδιού και τον είχε στείλει στο νοσοκομείο.

Η επιτροπή πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ συνεδρίασε και αποφάσισε να τιμωρήσει με ποινή 36 αγωνιστικών ημερών τον Αρβανίτη, ενώ κατακύρωσε το παιχνίδι στην Σπάρτη. Ακόμα μηδένισε την Πύλο και της αφαίρεσε δύο βαθμούς, ενώ της επέβαλε και ποινή τεσσάρων αγωνιστικών “κεκλεισμένων των θυρών”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ποινών:
“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., στη συνεδρίαση της 16/02/2015, μετά από εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων,

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ:

Να επιβάλει στο σωματείο “Ν.Ο. Πύλου” τις παρακάτω ποινές, σύμφωνα με το Πειθαρχικό δίκαιο των κανονισμών της Ε.Ο.Κ. :

1) Να κατακυρώσει τον αγώνα Α.Ε. Σπάρτης – ΝΟ. Πύλου, με σκορ 55-44, υπέρ του σωματείου Α.Ε. Σπάρτης (Αρθ. 46 ΠΑΡ.3β)

2)Να μηδενίσει τον Ν.Ο. Πύλου, ως υπαίτιο της διακοπής του αγώνα και την αφαίρεση (2) δύο βαθμών, από το βαθμολογικό πίνακα του οικείου Πρωταθλήματος(Αρθ.82 παρ.2 (ΣΟΒΑΡΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ).

3)Ποινή τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών κεκλεισμένων των θυρών, στους αγώνες Α΄ Κατηγορίας Ανδρών (Αρθ.82 παρ.2 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ – ΡΗΨΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ) και

4) Να επιβάλει στον αθλητή του σωματείου σας Αρβανίτη Κωνσταντίνο, ποινή 36 αγωνιστικών ημερών, ήτοι 24 αγων. ημερών (Αρθ. 70), η οποία επαυξάνεται κατά το ήμισυ, λόγω της ιδιότητάς του ως αρχηγός της ομάδας(Αρθρ.72)”.

Πηγή βίντεο: basketpress

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…