Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Έριξε τους τόνους

Έριξε τους τόνους

mourtos

mourtos

Ο Άρης ήταν ο μεγάλος νικητής του χθεσινού (01/02), εξ αναβολής, ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ και πλέον ετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει τον “δικέφαλο” το ερχόμενο Σάββατο (07/02) στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου, όπως τόνισε ο Σπύρος Μούρτος, ο οποίος σημείωσε δύο καθοριστικές βολές στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Ο αρχηγός των “κιτρινόμαυρων“, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, υπογράμμισε πως το πάθος που έβγαλε αυτός και οι συμπαίκτες του ήταν το “κλειδί” της νίκης η οποία αποτέλεσε ψυχολογικήένεση” για τον Άρη ενώ σχολίασε και τη ρεβάνς της επόμενης αγωνιστικής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

– Ποιο ήταν το “κλειδί” της νίκης σε έναν αγώνα που και οι δύο ομάδες ήταν άστοχες, ιδιαίτερα από μακριά;

“Πράγματι ήταν ένας αγώνας με χαμηλό σκορ. Και οι δυο ομάδες ήταν άστοχες λόγω της πίεσης και του άγχους. Το “κλειδί” της νίκης ήταν το πάθος που δείξαμε και ειδικά στα τελευταία λεπτά της συνάντησης. Δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο“.

– Τι σκέφτηκες όταν κλήθηκες να εκτελέσεις βολές 12’’ πριν την λήξη της συνάντησης με την διαφορά στους τρεις πόντους και εσένα νωρίτερα να έχεις αστοχήσει σε αρκετές;

“Κάθε βολή είναι διαφορετική. Εγώ εκείνη την κρίσιμη στιγμή προσπάθησα να είμαι όσο πιο συγκεντρωμένος μπορούσα. Τέλος καλό, όλα καλά”.

– Η νίκη στο ντέρμπι θεωρείς ότι θα δώσει ώθηση στον Άρη; Και ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας σε μια σεζόν που υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για την είσοδο στην πρώτη τετράδα;

“Για μας είναι πολύ καλό ότι διευρύναμε το νικηφόρο σερί μας, αλλά εάν θέλουμε να συνεχίσουμε τις επιτυχίες πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά το κεφάλι. Πράγματι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Εμείς δεν κοιτάμε πιο μακριά από το επόμενο παιχνίδι. Ο στόχος μας μπαίνει κάθε εβδομάδα και είναι ο επόμενος αγώνας”.

– Προσωπικά με τι θα είσαι ευχαριστημένος στην πρώτη σεζόν ως αρχηγός του Άρη;

“Όντως είμαι για πρώτη σεζόν αρχηγός στον Άρη. Εγώ θα είμαι ευχαριστημένος με την καλύτερη δυνατή θέση που μπορεί να πάρει η ομάδα. Είναι, όμως, ακόμη, πολύ νωρίς για να μιλάμε για ένα τόσο μακρινό στόχο”.

– Θα είναι διαφορετικό το νέο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ το ερχόμενο Σάββατο (7/2, 17:00) στο «Παλατάκι»;

“Σίγουρα θα είναι ένας διαφορετικός αγώνας στο “Παλατάκι“. Και οι δύο ομάδες θα “διαβάσουν” την αναμέτρηση που προηγήθηκε και θα προσπαθήσουν να προετοιμαστούν κατάλληλα. Θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε σε ατμόσφαιρα που θα είναι διαφορετική και αυτή την φορά εναντίον μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …