Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Ενημέρωση ενόψει Άρη

Ενημέρωση ενόψει Άρη

apollon perivola kosmos

apollon-perivola-kosmos

Η ΚΑΕ Απόλλων Πάτρας, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φιλάθλους της να προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήρια για τον αγώνα κόντρα στον Άρη, λόγω της αυξημένης ζήτησης.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

“Αυξημένη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια για το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ 2014-15 ανάμεσα στον Απόλλωνα Carna και τον Άρη. Γι’ αυτό και η διοίκηση της ΚΑΕ Απόλλων Carna παρακαλεί τους φιλάθλους να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήριά τους για την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί τo Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 (17:00) στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα Πάτρας Carna.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα εξής σημεία:

Στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα Πάτρας (κυλικείο και γραφεία Συλλόγου), Στα καταστήματα αγοράς κρεάτων «Carna» (Ελευθερίου Βενιζέλου 227 και ΝΕΟ Πατρών – Αθηνών 204), Στο κατάστημα οπτικών «Φ. Καμίσης», Κορίνθου και πλατεία Γεωργίου, Στις ξένες γλώσσες «Κουτσαντώνη», Στο κατάστημα ρούχων «Simeonidou Men’s Dressing Spot», Στα καθαριστήρια Stegno Plus: 1ο κατάστημα Γλαύκου 9 (Περιβόλα) – είσοδος εμπορικού κέντρου Carrefour, 2ο κατάστημα Νέα Εθνική Οδός Πατρών Αθηνών και Αμερικής – στοά super market ΑΒ Βασιλόπουλου.

Στο ιχθυοπωλείο Μάριου Μολφέτα, Κορίνθου 270, Στην ψησταριά «Ο Βασίλης στο κέντρο», Μαιζώνος 149

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

Τα εισιτήρια για τις κερκίδες «Γ» και «Δ» κοστίζουν 10,00 ευρώ,
Τα εισιτήρια της κερκίδας «Β» κοστίζουν 13,00 ευρώ,
Τα εισιτήρια στην κερκίδα «Α» κοστίζουν 15,00 ευρώ.

Επίσης, η διοίκηση του Απόλλωνα Carna προσφέρει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να προμηθευτούν πακέτο εισιτηρίων με έκπτωση για τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας (με Άρη στις 14/2 και Α.Ε.Ν. Κηφισιάς στις 18/2).

Το συγκεκριμένο πακέτο εισιτηρίων διατίθεται από το κατάστημα οπτικών «Φ. Καμίσης» (Κορίνθου και πλατεία Γεωργίου). Το διπλό εισιτήριο για τις κερκίδες «Γ» και Δ» θα κοστίζει 15,00 ευρώ (αντί για 20,00 ευρώ), στην κερκίδα «Β» 20,00 ευρώ (αντί για 26,00 ευρώ) και στην κερκίδα «Α» 25,00 ευρώ (αντί για 30,00 ευρώ).

Υπενθυμίζεται ότι οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια των εντός έδρας παιχνιδιών του Απόλλων Carna και από το σπίτι τους μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας viva.gr”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • sergio llull real madrid

    Ρεάλ – Άλμπα 93-62

    Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε μια άνετη νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου με σκορ 93-62 και έτσι παραμέν…
  • gist zalgiris

    “Πάνοπλος” στο Κάουνας

    Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός (13/02) για την 10η αγωνιστική τ…
  • margaritis

    Κανονικά ο Μαργαρίτης

    Στην προπόνηση της Πέμπτης (12/3) ο Βαγγέλης Μαργαρίτης κατάφερε να ακολουθήσει μεγάλο μέρ…
Περισσότερα από Θανάσης Γιαννόπουλος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…