Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δύσκολο παιχνίδι”

“Δύσκολο παιχνίδι”

ivanovic1

ivanovic

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, για την προσπάθεια και την μαχητικότητα της ΑΕΚ ενώ στάθηκε και στις προσθήκες που έχουν κάνει οι “κιτρινόμαυροι“. Από την άλλη, η βελτίωση στο δεύτερο ημίχρονο, όπως χαρακτηριστικά είπε, ήταν ο κύριος λόγος που οδήγησε την ομάδα του στην πολύ δύσκολη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των “πρασίνων”.

”Ξέραμε ότι παίζαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα. Μια ομάδα τελείως διαφορετική από αυτή του πρώτου γύρου.

Έχει προσθέσει στο ενεργητικό της, παίκτες Ευρωλίγκας που της έχουν δώσει ποιότητα. Μας έπαιξε πολύ σκληρή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο και χάσαμε κάποια απίστευτα εύκολα καλάθια.

Στο δεύτερο μέρος όμως, βελτιωθήκαμε και παίξαμε δυνατά, σκοράραμε περισσότερο, αλλά δε μπορέσαμε να ”σκοτώσουμε” την ΑΕΚ που προσπάθησε μέχρι τέλους. Εύχομαι στην ΑΕΚ καλή τύχη και καλή επιτυχία, έγινε ένας πολύ καλός αγώνας”.

Όσον αφορά τον Λαβάλ τόνισε: ”Ο Λαβάλ έχει κάποιες ενοχλήσεις και δεν κάνει προπόνηση. Περιμένουμε να δούμε την κατάστασή του μέρα με την μέρα και μετά θα ξέρουμε”.

Από την μεριά του ο Σλότερ παραδέχθηκε πως ο Παναθηναϊκός δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση στο πρώτο μέρος, όμως στη συνέχεια βελτιώθηκε και πήρε την πολύτιμη νίκη.

“Ήταν ένα δύσκολο ματς. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Δε ξεκινήσαμε στο πρώτο μέρος όπως θα θέλαμε.

Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν όπως θα έπρεπε. Πιο συγκεντρωμένοι, πιο επιθετικοί και καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη” τόνισε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • sergio llull real madrid

    Ρεάλ – Άλμπα 93-62

    Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε μια άνετη νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου με σκορ 93-62 και έτσι παραμέν…
  • gist zalgiris

    “Πάνοπλος” στο Κάουνας

    Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός (13/02) για την 10η αγωνιστική τ…
  • margaritis

    Κανονικά ο Μαργαρίτης

    Στην προπόνηση της Πέμπτης (12/3) ο Βαγγέλης Μαργαρίτης κατάφερε να ακολουθήσει μεγάλο μέρ…
Περισσότερα από Θανάσης Γιαννόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…