Κεντρική Basket League ΑΕΚ Δίπλα στο ”Χαμόγελο του Παιδιού”

Δίπλα στο ”Χαμόγελο του Παιδιού”

xamogelo tou paidiou

xamogelo tou paidiou

Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει έμπρακτα, για ακόμη μια φορά, η ομάδα της ΑΕΚ. Αντιπροσωπεία της ”κιτρινόμαυρης” ΚΑΕ θα βρεθεί αύριο (12/2, 15:00) στο ”Χαμόγελο του Παιδιού” στα Μελίσσια για να προσφέρει δώρα και αγάπη στους μικρούς φίλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

”Στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής ευθύνης της ΟΠΑΠ Α.Ε. αντιπροσωπεία της ΚΑΕ ΑΕΚ θα επισκεφθεί την Παρασκευή (12/2, 15:00) το ”Χαμόγελο του Παιδιού” στα Μελίσσια. Οι ”κιτρινόμαυροι” θα προσφέρουν δώρα και χαρά στους μικρούς φίλους.

 Ποιο είναι το ”Χαμόγελο”: Ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά ”Το Χαμόγελο του Παιδιού” ξεκίνησε τη δράση του το 1995 έχοντας από την πρώτη στιγμή δίπλα του εθελοντές, οι οποίοι από τότε δε σταμάτησαν να στηρίζουν δυναμικά το έργο μας. Η βοήθειά τους καταλυτική στον καθημερινό μας αγώνα για τη στήριξη χιλιάδων παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν σοβαρά ζητήματα.

Οι εθελοντές μας είναι πολύτιμοι αρωγοί στην καθημερινή και πανελλαδική προσπάθειά μας για την επίτευξη του οράματος του Ιδρυτή μας, του 10χρονου Ανδρέα Γιαννόπουλου: ένα χαμόγελο για όλα τα παιδιά. Είναι ο πυρήνας της φιλοσοφίας μας, ”η καρδιά” των δράσεών μας και εξίσου σημαντικοί με το εργατικό δυναμικό μας, καθώς απασχολούνται σχεδόν σε όλες μας τις δράσεις και καλύπτουν βασικές ανάγκες.

Η ενεργοποίηση των εθελοντών μας γίνεται ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν, φυσικά πάντα σύμφωνα με τη διαθεσιμότητά και την επιθυμία τους. Είναι σίγουρο ότι χωρίς τη συνεισφορά τους, το εύρος των δράσεων του Οργανισμού δε θα μπορούσε να είναι τόσο μεγάλο.

Στον Οργανισμό ”Το Χαμόγελο του Παιδιού” πιστεύουμε ότι ο εθελοντισμός δεν είναι απόφαση μίας στιγμής, δεν είναι ένα χόμπι ή μια ασχολία με στόχο να καλύψεις κάποιες ελεύθερες ώρες. Είναι στάση ζωής, που πηγάζει από τη βασική ανάγκη κάθε ανθρώπου για αλληλεγγύη.

Όλοι οι άνθρωποι είναι χρήσιμοι και μπορούν να προσφέρουν όταν το θέλουν πραγματικά. Γιατί ο ε-θελο-ντισμός πηγάζει από το θέλω και μόνο ”ΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ” (από το ημερολόγιο του Ανδρέα Γιαννόπουλου, 9-11-1995).

Στον δικό μας οργανισμό παλεύουμε για το μέλλον, δηλαδή για τα παιδιά και οι δικοί μας εθελοντές μας είναι ανεκτίμητοι βοηθοί σε αυτόν τον αγώνα.”

  • ΑΕΚ

    Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

    Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …
  • McRae Μαρούσι - ΑΕΚ

    Μαρούσι – ΑΕΚ 82-90

    Πέρασε από το Μαρούσι και… πετάει στην εξάδα η ΑΕΚ Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρ…
  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Στα έξι ανέβηκαν τα ban

    Ένα ακόμη ban πρόσθεσε η ΑΕΚ. Επέστρεψε στους εφιάλτες της η ΑΕΚ. Όπως ενημέρωσε η FIBA, α…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…