Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Δεν υπάρχουν περιθώρια”

“Δεν υπάρχουν περιθώρια”

vasileiadis malaga

vasileiadis - malaga

Ο Κώστας Βασιλείαδης μίλησε στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι του Ολυμπιακού, για την αναμέτρηση της Μάλαγα με τους ερυθρόλευκους. Ο γκάρντ της ισπανικής ομάδα τόνισε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

Με το σκεπτικό ότι η 4η ομάδα που προκρίνεται, θα έχει 7 νίκες, για εμάς δεν υπάρχουν περιθώρια λαθών. Ερχόμαστε εδώ για να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό, να είμαστε κοντά στο σκορ ως το τελευταίο λεπτό και στο τέλος να διεκδικήσουμε τη νίκη. Είμαστε καλά, είναι σημαντικό πως δεν έχουμε τραυματισμούς, δουλέψαμε αρκετά καλά και πιστεύω πως έχουμε τύχη”.

Σχετικά με τον ημιτελικό του Copa del Rey με την Μπαρτσελόνα, είπε: “Τον αφήσαμε πίσω. Μιλήσαμε μετά το παιχνίδι, είδαμε τα λάθη μας και το τι πρέπει να βελτιώσουμε. Ημασταν πάρα πολύ καλοί απέναντι στην Μπαρτσελόνα, η οποία είναι μεγάλη ομάδα. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά κάποια μικρά λάθη μάς στέρησαν τη νίκη. Από εδώ και πέρα ξεκινάμε κάτι καινούριο, αρχίζει ο δεύτερος γύρος του Top 16 και είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη».

Τέλος, ο Κώστας Βασιλειάδης παρατήρησε πως: “Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει την ΤΣΣΚΑ που είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είναι πρώτος στον Όμιλο και πάρα πολύ καλή ομάδα. Με την αλλαγή του προπονητή, άλλαξαν πάρα πολλά πράγματα. Πιέζει πάρα πολύ στην άμυνα. Ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και πιστεύω πως θα πάει πολύ μακριά“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι πράξη 1η

Το πρώτο βήμα στα play off θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι ανο…