Κεντρική Ασίστ Basketbase Ανοσία στα θρίλερ

Ανοσία στα θρίλερ

skordilis apollon koroivos

skordilis-apollon-koroivos

petridis-giorgosΟ Κόροιβος δεν είναι από εκείνες τις ομάδες που τις συμπαθεί κανείς, απλά και μόνο επειδή είναι νεοφώτιστες, ούτε και γιατί είναι από την περιφέρεια. Είναι από εκείνες τις ομάδες που δεν παρατάνε κανένα παιχνίδι, αλλά και από αυτές που συνήθως εμπλέκονται σε “θρίλερ“.

Η αναμέτρηση στο Ρέθυμνο ήταν ένα από αυτά. Στις 16 αγωνιστικές που έχουν κυλήσει, η ομάδα της Αμαλιάδας πρωταγωνίστησε σε 10 ματς που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, ένα από αυτά σε διπλή παράταση και άλλα δύο σε μονές παρατάσεις.

Το κακό για τον Χάρη Μαρκόπουλο και τους παίκτες του είναι ότι από αυτά τα 10 δραματικά σε εξέλιξη παιχνίδια τους, βγήκαν νικητές μόνο δύο φορές, κάτι που μπορεί να είναι απόρροια ατυχίας, απειρίας, ή απλώς συμπτωματικό. Το βέβαιο είναι ότι ο Κόροιβος μπορούσε κάλλιστα να βρίσκεται σε θέση, που να του επιτρέπει να αισθάνεται πιο ασφαλής.

Στη δεύτερη αγωνιστική ο Κόροιβοςλύγισε” στη δεύτερη παράταση, από τα Τρίκαλα στη θεσσαλική πόλη με 102-93, ενώ την αμέσως επόμενη εβδομάδα έχασε εντός έδρας από το Ρέθυμνο με 72-75.

Στην πέμπτη αγωνιστική η ομάδα της Αμαλιάδας στάθηκε για πρώτη φορά όρθια μέσα από ένα “θρίλερ“, καθώς -κάνοντας επιμέρους σκορ 18-7 στην τελευταία περίοδο- επιβλήθηκε εντός έδρας του ΚΑΟΔ με 71-69.

Με ανάλογο τρόπο, δηλαδή στα… σημεία, ο Κόροιβος νίκησε για την έκτη αγωνιστική τον Άρη με 73-69, όμως μία εβδομάδα μετά έχασε από τον Πανιώνιο με 74-69.

Στις 13 Δεκεμβρίου η ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου υπέστη μία ακόμη “σκληρήήττα, χάνοντας εντός έδρας από τον Πανελευσινιακό με 73-74 και τα “κλειστά” ματς στα οποία συμμετείχε συνεχίστηκαν στην Πάτρα, όπου έχασε στην παράταση με 77-72 από τον Απόλλωνα.

Ακολούθησαν δύο ήττες με όχι τόσο οριακό τρόπο, αλλά με μονοψήφιες διαφορές, στη Ρόδο από τον Κολοσσό και στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ. Έτσι φτάσαμε στον αγώνα του Σαββάτου, όπου ο Κόροιβος δέχτηκε ένα επιμέρους 17-12 στην τέταρτη περίοδο κι ένα 20-8 στην παράταση, για να χάσει από το Ρέθυμνο με 78-66.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Πετρίδης
Περισσότερα σε Basketbase

Δειτε επισης

Η ΔΕΗ δίνει πάσα στις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (pics)

ΔΕΗ 3×3 PΟWER TO THE HOOD by Eurohoops Οι γειτονιές της Αθήνας και τη Θεσσαλονίκης πα…