Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Ακόμη μαθαίνουμε”

“Ακόμη μαθαίνουμε”

koukas ethnikos ilisiakos

koukas-ethnikos-ilisiakos

To εμφατικό 76-53 επί του Λαυρίου για την 14η αγωνιστική της Α2, σήμανε την επιστροφή στις επιτυχίες για τον Εθνικό. Η ομάδα του Πειραιά έδειξε μεταμορφωμένη μετά την αλλαγή στην άκρη του πάγκου (“To τιμόνι στον Βλάχο“) ενώ σημαντικό ρόλο στην επικράτηση έπαιξε η πολύ καλή παρουσία του Γιώργου Κουκά ο οποίος είχε 13 πόντους και 4 ασίστ. 

Ο παίκτης του Εθνικού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ και σχολίασε τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας, τους μελλοντικούς στόχους και το επερχόμενο παιχνίδι με τον Αετό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

– Γιώργο, ελέγξατε από το ξεκίνημα το παιχνίδι με το Λαύριο. Τι σας έδωσε ώθηση;

“Προερχόμασταν από τέσσερα αρνητικά αποτελέσματα και είχαμε πει ότι έπρεπε να επιστρέψουμε στις νίκες. Θέλαμε να αλλάξουμε την ψυχολογία μας. Μπήκαμε δυνατά, παίξαμε καλή άμυνα και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη‘’.

– Ξεκινήσατε εντυπωσιακά και κάποιοι έκαναν όνειρα ακόμη και για άνοδο. Κάτι όμως χάλασε στην πορεία! Που οφείλεται η αλλαγή στην εικόνα σας μετά τα μισά του πρώτου γύρου;

“Η αλήθεια είναι, ότι δεν ήταν σκοπός μας η άνοδος στο ξεκίνημα της σεζόν. Στόχος μας ήταν, να κάνουμε μία καλή πορεία. Απλά ήρθαν κάποιοι τραυματισμοί, αυτά τα 4 σερί αρνητικά αποτελέσματα και όλα άλλαξαν”.

– Πλέον θεωρείς ότι ο Εθνικός θα είναι ανάμεσα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο;

“Εμείς σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να παίρνουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε. Τώρα, αν μέσα από αυτές τις νίκες έρθει η άνοδος, είναι καλοδεχούμενη. Είμαστε όμως νέα ομάδα στην Α2 και ακόμη μαθαίνουμε“.

– Τώρα ακολουθεί ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Ποια είναι η γνώμη σου για τον Αετό και τι πρέπει να προσέξετε για να πάρετε τη νίκη;

“Ο Αετός είναι μία καλή ομάδα, με καλό ρόστερ και καλό προπονητή. Θεωρώ πως αν είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και παίξουμε δυνατά, όπως με το Λαύριο, θα κερδίσουμε το παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…