Κεντρική Basket League ΑΕΚ ”Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας”

”Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας”

athinaiou aek

athinaiou-aek

Ο Γιάννης Αθηναίου μίλησε μέσα από το blog του, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Ο παίχτης της Ένωσης μίλησε για το Σαββατιάτικο (24/1) παιχνίδι με τον Κόροιβο, αλλά και την παρουσία του κόσμου, που στηρίζει την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

”Καταρχήν, εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο μοντέλο επικοινωνίας, που ”εγκαινιάζει” η Λίγκα. Αυτό, που ξέρω είναι ότι χρειαζόμαστε δουλειά σε καθημερινή βάση για να ανταπεξέλθουμε στις αυξημένες απαιτήσεις της ΑΕΚ. Δεν είμαι, λοιπόν, γενικά άνθρωπος των λόγων και των υποσχέσεων. Θεωρώ, ωστόσο, ότι εγώ και οι συμπαίκτες μου, νέοι και παλαιοί, έχουμε πλήρη συνείδηση της αποστολής μας. Με την ευκαιρία θέλω να καλωσορίσω στην ομάδα ακόμη ένα σπουδαίο παίκτη, τον Μαλίκ Χέρστον.

Κατά τα λοιπά, έχουμε μπροστά μας τον Κόροιβο. Η ομάδα μας έχει ενισχυθεί. Ωστόσο, ο αντίπαλός μας θα διεκδικήσει αυτό, που του αναλογεί. Δουλειά μας είναι να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και σε κάθε περίπτωση να είμαστε σοβαροί επί σαράντα λεπτά για να πάρουμε την πολυπόθητη νίκη. Κανένα ματς δεν κερδίζεται από τα αποδυτήρια. Θα ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας και θα τα καταφέρουμε.

Αυτονόητο είναι, ότι για άλλη μια φορά θέλουμε στο πλευρό μας, στο ΟΑΚΑ, το ερχόμενο Σάββατο τους οπαδούς μας. Ξέρουμε ότι κι αυτή τη φορά θα μας στηρίξουν αποφασιστικά ώστε να φτάσουμε στον στόχο μας. Ο κόσμος της ΑΕΚ, όπως έχουμε ξαναπεί, προδίδει και την δυναμική αυτής της ομάδας. Αποτελεί για μας έμπνευση, αλλά και μας δίνει ενέργεια στα δύσκολα. Ξέρω ότι στάθηκε φέτος στην ομάδα, και στις καλές και στις κακές στιγμές της, κι αυτό το γεγονός τον καθιστά μοναδικό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…