Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ”

“Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ”

skourtopoulos

skourtopoulos

Απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του, εμφανίστηκε ο προπονητής του Ρεθύμνου, Θανάσης Σκουρτόπουλος. Ο τεχνικός των Κρητικών, τόνισε ότι η ομάδα του έχει ανισορροπία μεταξύ ψηλών και περιφερειακών παικτών, ενώ υπογράμμισε ότι θα πρέπει να δουλέψουν πιο πολύ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος:
“«Θέλω να δώσω από την μεριά μου συγχαρητήρια στον Κώστα και στην ομάδα του. Έπαιξε πραγματικά ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Εμείς από ένα σημείο και μετά ανεβάσαμε την απόδοση μας αλλά δεν έφτασε για να πάρουμε τη νίκη. Εύχομαι καλή συνέχεια και να πετύχουν τους στόχους τους. Εμείς θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ. Είναι το 3ο συνεχόμενο ματς που δεν παίζουμε καλά και αυτό μας προβληματίζει. Ο αντίπαλος μας λειτούργησε καλύτερα και κατάφερε να μας πάρει το παιχνίδι. Τις άλλες φορές είχαμε καταφέρει να το γλιτώσουμε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχουμε τέτοια αστοχία μέσα στο γήπεδο μας. Έτσι εκμηδενίζουμε την πολύ καλή δουλειά που κάνουμε. Αυτό πληρώσαμε.

Το μεγάλο μειονέκτημα μας είναι η ανισορροπία μεταξύ των περιφερειακών και ψηλών, περιμένοντας τον Σάφτενααρ , ο οποίος είναι σημαντικός για εμάς. Πρέπει να παλέψουμε μέχρι να γυρίσει. Τα παιδιά πολεμήσαμε για ακόμα ένα παιχνίδι. Δεν έχω παράπονο. Δεν έχουμε φιλικά παιχνίδια. Σε 50 μέρες παίξαμε 3 παιχνίδια μόνο και αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα”.

Ο Δημήτρης Χείλαρης από πλευράς παικτών δήλωσε: “Συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων, η οποία μας κέρδισε δίκαια. Μπήκαμε πολύ αγχωμένα μέσα στο γήπεδο. Χάσαμε πολλά ελεύθερα τρίποντα. Πρέπει να κάτσουμε κάτω και να σκεφτούμε τι δεν πήγε καλά και να βελτιωθούμε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.

Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες γιατί έχουμε δείξει ότι μπορούμε. Παίζουμε όλα τα παιχνίδια για να τα κερδίσουμε και για αυτό το λόγο ο κόσμος περιμένει πολλά από μας. Πρέπει να δουλέψουμε, να δούμε τα λάθη μας και να κοιτάξουμε το επόμενο ματς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…