Κεντρική Διεθνή Προβληματισμένος ο “Ζοτς”

Προβληματισμένος ο “Ζοτς”

obradovic fener pagkos

obradovic-fener-pagkos

Η βαριά ήττα από την Αναντολού Εφές, το διπλό της ΤΣΣΚΑ στην Πόλη, αλλά και η νέα εντός έδρας ήττα για την 14η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος από την Νταρουσάφακα, έχουν κάνει την Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να ψάχνει να βρει το καλό της πρόσωπο, ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος, αλλά και του Τοπ 16 της Ευρωλίγκα.

Σε σχετικές δηλώσεις του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανέφερε: ”Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, με την ενέργεια και την αυτοσυγκέντρωση μας να είναι σε κακά επίπεδο. Ήταν το τρίτο ματς που δώσαμε σε 9 ημέρες, αλλά όπως προσπάθησα να εξηγήσω στους παίκτες μας, αυτή είναι η ζωή μας. Όταν δέχεσαι 29 πόντους στην πρώτη περίοδο, είναι δύσκολο να επιστρέψεις.

Όταν οι βασικοί παίκτες δεν παίζουν καλά, είναι ένα πρόβλημα για εμάς. Έχω πει στους πάντες, να είναι έτοιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή. Από ό,τι αντιλαμβάνομαι, αυτό δεν τους είναι εύκολο. Διαρκώς εξηγούμε τι πρέπει να γίνει, διαρκώς επαναλαμβανόμαστε, αλλά τίποτα δεν αλλάζει. Πρέπει να αλλάξουν πολλά. Είναι ανεπίτρεπτο να “τρως” 95 πόντους, στην έδρα σου. Απλά ανεπίτρεπτο“.

Ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε, ”Είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες της λίγκας, κάτι που δεν φαίνεται στο ποσοστό που έχουμε στις βολές και τα τρίποντα. Υπάρχει πρόβλημα και η λύση δεν μπορεί να είναι άλλη από τη σκληρή δουλειά. Έχουμε νέο παιχνίδι σε δυο ημέρες (με τη Νίζνι Νόβγκοροντ, στις 9/1) και πρέπει να δουλέψουμε πολύ, γιατί κάναμε τεράστια λάθη στην άμυνα που δεν πρέπει να επαναληφθούν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…