Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Προσοχή στον Μπατίστα”

“Προσοχή στον Μπατίστα”

laso profil

laso-profil

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται, την Πέμπτη (22/01), τον Παναθηναϊκό για την αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκα με τον Πάμπλο Λάσο να εφιστά την προσοχή στην επιβλητική παρουσία του Εστεμπάν Μπατίστα κάτω από τη ρακέτα του “τριφυλλιού“. Ο τεχνικός των “μαδριλένων”, επιπλέον, χαρακτήρισε “καλοδουλεμένη ομάδα” τους “πράσινους” και υπογράμμισε πως γνωρίζει τόσο αυτός όσο και οι παίκτες του ότι προμηνύεται ένα δύσκολο παιχνίδι.

“Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις παραδοσιακές ομάδες της Ευρωλίγκα ενώ διαθέτει σπουδαίους παίκτες. Ο Διαμαντίδης είναι καλός οργανωτής. Επίσης η ελληνική ομάδα απειλεί από την περιφέρεια. Διαθέτει φόργουορντ που μπορούν να σουτάρουν όπως ο Φώτσης και ο Γκιστ, καθώς και καλούς σουτέρ όπως ο Μπλουμς και ο Σλότερ. Από ‘κει και πέρα, ο Γιάνκοβιτς είναι ευέλικτος παίκτης ενώ ο Μπατίστα μπορεί να σε… πληγώσει! Είναι μια καλοδουλεμένη και ανταγωνιστική ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός συμμετείχε σε ένα δύσκολο γκρουπ στη regular season όμως προκρίθηκε σχετικά εύκολα. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες. Ξεκινήσαμε καλά το Top 16 με τρεις νίκες όμως έχουμε μπροστά μας άλλα 11 παιχνίδια. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στις αρχές μας. Ο Ματσιούλις ανεβάζει ρυθμούς σταδιακά όμως δεν πρόκειται να πιεστεί για την επιστροφή του” ήταν η τοποθέτηση του Ισπανού προπονητή.

Ο Άντρες Νοτσιόνι, με τη σειρά του, σχολίασε: “Αντιμετωπίζουμε στην έδρα μας μια σπουδαία ομάδα, τον Παναθηναϊκό. Διαθέτει έναν πολύ καλό κόουτς και νομίζω πως θα γίνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι για τους φιλάθλους μας. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει πολύ καλή άμυνα και ξέρει τι πρέπει να κάνει στο παιχνίδι του αφού διαθέτει έναν παίκτη όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος οργανώνει την ομάδα και κρατάει όλα τα κομμάτια, ενωμένα.

Πρέπει να ξεκινήσουμε δυνατά και να μην αφήσουμε τον Παναθηναϊκό να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες μας. Η ομάδα μας είναι καλύτερη, όσον αφορά το κομμάτι της αυτοπεποίθησης. Είναι το κατάλληλο σημείο της χρονιάς ώστε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να είμαστε έτοιμοι στα σημαντικά και κρίσιμα παιχνίδια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…