Κεντρική Basket League Άρης ”Πάμε για τη νίκη”

”Πάμε για τη νίκη”

vezenkof aris

vezenkof-aris

Στο αυριανό παιχνίδι αναφέρθηκε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, στο μήνυμα που ανάρτησε στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Ο άσος του Άρη καλεί τον κόσμο της ομάδας να δώσει βροντερό παρών στο αυριανό παιχνίδι, χωρίς να συμβούν ”παρατράγουδα”, ενώ ευχήθηκε περαστικά στον Κώστα Κακαρούδη για τον σοβαρό τραυματισμό του.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

”Καλησπέρα σε όλους.

Η περασμένη εβδομάδα τελείωσε για μας με τη νίκη επί του Πανελευσινιακού. Ήμασταν πολύ σοβαροί και πήραμε μία σχετικά εύκολη νίκη, την οποία θα χαρακτήριζα ”επαγγελματική”. Μας έδωσε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Τώρα έρχεται ένα πολύ δύσκολο ματς, κόντρα στον πολύ φορμαρισμένο ΠΑΟΚ. Η εβδομάδα που κύλησε ήταν ήρεμη. Μελετήσαμε πολύ καλά τον αντίπαλο και σε μεγάλο βαθμό το δικό μας παιχνίδι. Θα συμφωνήσω με τη χθεσινή δήλωση του Μουχάμεντ Πάσαλιτς, ότι πρέπει περισσότερο να προσέξουμε… εμάς και όχι τον αντίπαλο. Πρέπει να κάνουμε πράξη στο παρκέ αυτά που σχεδιάζουμε και μελετάμε όλη την εβδομάδα.

Ο αγώνας αυτός είναι το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Είναι πολύ ωραίο να το ζεις, αλλά δεν πρέπει να σε αγχώνει. Εμείς προσεγγίζουμε την αναμέτρηση όπως όλες τις άλλες και όπως σε κάθε αγώνα, πάμε για τη νίκη η οποία αφενός θα μας δώσει μεγαλύτερη ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια, αφετέρου θα μας επιτρέψει να ανέβουμε κι άλλο στη βαθμολογία.

Περιμένουμε από τον κόσμο του Άρη να δώσει βροντερό ”παρών” στις κερκίδες του ”Nick Galis Hall” και να μας δώσει μεγάλη ώθηση στην προσπάθεια για τη νίκη, πάντα μέσα σε κόσμια πλαίσια.

Είμαστε χαρούμενοι επίσης που θα δούμε τον Νίκο Γκάλη στην κερκίδα. Η παρουσία του είναι πολύ σημαντική και είναι καλό να τον νιώθουμε κοντά μας.

Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ καλή ανάρρωση στον Κώστα Κακαρούδη. Οι τραυματισμοί είναι ό,τι χειρότερο για μας τους αθλητές και του εύχομαι όσο το δυνατόν πιο γρήγορη επιστροφή στα παρκέ.

Σας περιμένουμε στο ”Nick Galis Hall”. Χαιρετισμούς σε όλους

Αλέξανδρος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…