Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Όπως θέλει ο Σφαιρό

Όπως θέλει ο Σφαιρό

sfairopoulos odigies

sfairopoulos-odigies

Συγχαρητήρια μοίρασε στους παίκτες του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Αρμάνι και ιδιαίτερα στον Πέτγουεϊ, τόνισε ότι το ματς κρίθηκε από την άμυνα και πως οι παίκτες έφτασαν πολύ κοντά στα “θέλω” που έχει θέσει.

Αναλυτικά δήλωσε:
“Κάναμε άλλη μία σημαντική νίκη, απέναντι σε μία ομάδα που έχει αποδείξει ότι έχει την ικανότητα με τη σκληράδα της να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Ήμασταν αμυντικά συγκεκριμένοι και η άμυνα μας έδωσε το παιχνίδι. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο η άμυνά μας έφτασε στο επίπεδο που θέλω και σίγουρα από εκεί βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση.

Στην αρχή η επίθεση δεν ήταν αποδοτική γιατί δεν είχαμε διαβάσει καλά το παιχνίδι, αλλά με την καλή μας άμυνα δεχθήκαμε μόνο 18 πόντους στην πρώτη περίοδο και ανεβάζοντας στροφές τη δεύτερη περίοδο, πήραμε μία διαφορά και διατηρώντας την άμυνά μας πίσω.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλό. Έτσι όπως θέλω να παίζουμε, με καλή άμυνα και τρέξιμο στο ανοικτό γήπεδο. Βάλαμε ανοικτά σουτ, ανεβάσαμε τη διαφορά και πήραμε τη νίκη. Συγχαρητήρια τους παίκτες, αλλά όπως τους είπα στα αποδυτήρια, απολαμβάνουμε σήμερα τη νίκη και από αύριο τα κεφάλια μέσα”.

Για τους τραυματισμούς: “Ο Χάντερ είχε ένα τράβηγμα στο δικέφαλο. Αυτό το είχε για καιρό σε ελαφρύ βαθμό και έτσι θα το δούμε αύριο. Θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια στον Πέτγουεϊ γιατί έδειξε αυταπάρνηση για την ομάδα. Έκανε ένεση και χθες και σήμερα για τη μέση του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…