Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ομαδική δουλειά”

“Ομαδική δουλειά”

soulis markopoulos

soulis-markopoulos

Στα μεγάλα σουτ που έβαλε ο ΠΑΟΚ στο φινάλε και του χάρισαν τη νίκη στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά τη νίκη επί των Τρικάλων, τονίζοντας ότι το θετικό αποτέλεσμα οφείλεται στην ομαδική δουλειά των παικτών του, καθώς και στην τύχη που ήταν με το μέρος του “Δικεφάλου”.

Αναλυτικά ανέφερε:
“Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Τα Τρίκαλα είναι πολύ καλή ομάδα και οι εμφανίσεις απέναντι σε ΑΕΚ και Ρέθυμνο έδειξαν ότι ξέρουν που βαδίζουν, που στοχεύουν και τι μπορούν να κάνουν μέσα στο γήπεδο. Έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, αλλά μόλις δώσαμε γήπεδο σε παίκτες που είναι εύστοχοι είδαμε τι έγινε. Πήραμε διαφορά 11 πόντων στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, τα Τρίκαλα αντέδρασαν σωστά έβγαλαν μεγάλα σουτ και γύρισαν το παιχνίδι. Βάλαμε μεγάλα σουτ στο τέλος, ήμασταν και τυχεροί, αλλά αυτό έγινε και μέσα από ομαδική δουλειά και καλό γύρισμα της μπάλας”.

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Σαλούστρος πρόσθεσε: “Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε πόσο δύσκολο θα ήταν. Μπήκαμε λίγο πιο δυνατά από ότι τα Τρίκαλα τα οποία έχουν δείξει ότι είναι πολύ δυνατή ομάδα, όχι απλά για να μείνουν στην κατηγορία, μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα, καθώς έχουν βάλει τις βάσεις από πέρσι.  Στο δεύτερο ημίχρονο το καταλάβαμε για τα καλά που η διαφορά όχι απλά δεν μειώθηκε, αλλά βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ. Στο τέλος μπήκαν και πάλι μεγάλα σουτ τα οποία βγαίνουν από ομαδική δουλειά και προσπάθεια,  βγάλαμε ομαδική άμυνα στο τέλος αυτό είναι το κλειδί της δουλειάς μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…