Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Βελτίωση στα εκτός”

“Βελτίωση στα εκτός”

ivanovic pilaia

ivanovic-pilaia

Στην αλλαγή που παρουσιάζει η ομάδα του όταν αγωνίζεται εκτός έδρας στάθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, τονίζοντας ότι η Ρεάλ αποτελεί ένα από τα φαβορί για να φτάσει στο Φάιναλ Φορ.

Αναλυτικά όσα είπε:
“Θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στη Ρεάλ για τη νίκη της. Εμείς δείξαμε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στο τρίτο δεκάλεπτο, πως μπορούμε να κερδίσουμε. Ήμασταν κοντά στο σκορ. Η Ρεάλ απέδειξε πως έχει πολλές λύσεις. Θα έχουμε ακόμη μια ευκαιρία να τους κερδίσουμε στο ματς της Αθήνας. Σήμερα κάποιοι έπαιξαν περισσότερο απ’ ό,τι συνήθως λόγω των απουσιών. Δεν είναι δικαιολογία. Η αλήθεια είναι πως εκτός έδρας δεν παίζουμε όπως στο ΟΑΚΑ. Είναι θέμα νοοτροπίας. Πρέπει να το βελτιώσουμε σε αυτόν τον τομέα και πιστεύω πως θα βελτιωθούμε.

Η Ρεάλ έχει μια υπεροχή στη βαθμολογία και μεγάλο ρόστερ. Μαζί με την ΤΣΣΚΑ και τη Μπαρτσελόνα είναι από τα φαβορί να φτάσουν μέχρι τέλους. Ωστόσο, την υπεροχή της πρέπει να τη δείξει και μέσα στο παρκέ. Πιστεύω ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε, βελτιώνοντας τα λάθη που κάναμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …