Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Μεγάλη τιμή”

“Μεγάλη τιμή”

kadji trikala

kadji-trikala

Ο Κένεθ Κάντζι συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη των Τρικάλων επί του ΚΑΟΔ, κερδίζοντας το βραβείο του MVP της 14ης αγωνιστικής. Ο Καμερουνέζος σέντερ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 20 πόντους (7/9 διπ.-6/7 βολές), 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 τάπες σε 33 λεπτά συγκεντρώνοντας 33 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, περισσότερα από κάθε άλλο.

Ο 30χρονος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, χαρακτήρισε ιδιαίτερα τιμητική αυτή τη βράβευση, δεδομένης της δυσκολίας του πρωταθλήματος, εξήγησε την αλλαγή στην εικόνα των Τρικάλων αλλά και τη δική του ενώ έθεσε και τους στόχους της θεσσαλικής ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

– Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της 14ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ;

Σημαίνει πάρα πολλά για μένα. Είναι κατ’ αρχήν μία μεγάλη τιμή για μένα το γεγονός αυτό μιας και το ελληνικό πρωτάθλημα έχει εξαιρετικούς παίκτες και πολύ καλές ομάδες οπότε είναι ιδιαίτερα τιμητικό και σημαντικό να αναδεικνύεσαι κορυφαίος μιας αγωνιστικής”.

– Στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές η ομάδα σου έχει πετύχει τρεις νίκες. Τι άλλαξε σε σχέση με τις πρώτες αγωνιστικές;

“Πιστεύω ότι η παρουσία του Άλεξ Χάρις μας έδωσε πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση μέσα στο παρκέ ενώ αρχίζει να βγαίνει και η πολύ καλή δουλειά που κάνει ο προπονητής και όλο το τιμ από την αρχή της σεζόν όπου είχαμε βέβαια και κάποιες ατυχίες. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε εντατικά και είμαι βέβαιος ότι θα έρθουν και άλλες καλές εμφανίσεις”.

– Έχεις βελτιώσει προσωπικά την απόδοση σου στις τελευταίες αγωνιστικές και εάν ναι γιατί;

“Η αλήθεια είναι ότι νιώθω πολύ πιο άνετα στην ομάδα και στην Ελλάδα από τον πρώτο καιρό που ήρθα εδώ. Γνωρίζω πλέον και το επίπεδο των άλλων ομάδων, έχουμε παίξει με όλους και αυτό με βοηθάει αρκετά στα τελευταία παιχνίδια. Ειδικά όταν παίζουμε εντός έδρας παίρνω και εγώ και οι συμπαίκτες μου πολύ ενέργεια από την εξέδρα. Το κοινό μας είναι καταπληκτικό”.

– Ποια είναι η γνώμη σου για το ελληνικό Πρωτάθλημα;

“Είναι ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουν σπουδαίες και ιστορικές ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, η ΑΕΚ. Είναι μια σημαντική εμπειρία για οποιονδήποτε παίκτη να αγωνίζεται σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα”.

– Τι μπορούν να πετύχουν τα Τρίκαλα Bc Aries την φετινή σεζόν;

“Θεωρώ ότι στο τέλος θα μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την παραμονή μας στην Α1. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με ζήλο και όρεξη στις προπονήσεις και αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να μπορέσουμε να κάνουμε τους φιλάθλους μας να χαμογελάσουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …