Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Με ενέργεια και προσήλωση”

“Με ενέργεια και προσήλωση”

soulis markopoulos

soulis markopoulos

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μετρώντας πέντε συνεχόμενες νίκες, μεταξύ των οποίων κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Για την 14η αγωνιστική ο “δικέφαλος” κατηφορίζει στο Ρέθυμνο και ο Σούλης Μαρκόπουλος επέστησε την προσοχή τους παίκτες του καθώς προμηνύεται μια σφοδρή μάχη. Στάθηκε στην επιθετική ποιότητα των Κρητικών και την επιστροφή του Ρόλαντ Σάφτενναρ ενώ υπογράμμισε πως η ομάδα του πρέπει να είναι απολύτως αφοσιωμένη στο πλάνο.

“Το Ρέθυμνο είναι μία πολύ καλή και γρήγορη ομάδα, που παίζει θεαματικό μπάσκετ. Επενδύει πολλά στην επίθεσή της και στον αιφνιδιασμό, ενώ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος στα επιθετικά ριμπάουντ. Πρέπει να έχουμε αυξημένη την συγκέντρωσή μας, γιατί πάντα όταν παίζεις σε εκτός έδρας αγώνα και με αντίπαλο που έχει αυτά τα προσόντα, μόνο εάν είσαι αφοσιωμένος στο παιχνίδι και σε αυτά που πρέπει να κάνεις, μπορείς να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες του αγώνα” τόνισε αρχικά και συνέχισε:

“Όπως συνέβη και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο Ολλανδός σέντερ (Σάφτενααρ) του Ρεθύμνου θα ξεκινήσει στο δικό μας παιχνίδι. Τότε έκανε το ντεμπούτο του, τώρα επιστρέφει μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε και το γεγονός ότι το Ρέθυμνο τον περίμενε όλο αυτό το διάστημα επιβεβαιώνει πόσο καλός παίκτης είναι. Ξέρουμε πόσο καλός παίκτης είναι, αλλά σίγουρα μπορεί να αλλάξει κάποια πράγματα στο παιχνίδι του αντιπάλου και να τον κάνει ακόμη πιο δυνατό”.

Ενώ κατέληξε λέγοντας: “Περιμένουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ελπίζουμε ότι θα έχουμε την ενέργεια που χρειάζονται αυτά τα παιχνίδια και την συγκέντρωση που πρέπει για να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις και το αποτέλεσμα που θέλουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…