Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Κορυφαίος ο Ζέλικο”

“Κορυφαίος ο Ζέλικο”

itoudis cska enisey

itoudis-cska-enisey

Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται απόψε (20:00) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκα, με τον δάσκαλο, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, να τίθεται αντιμέτωπος με τον μαθητή, Δημήτρη Ιτούδη. Ο “μαθητής” μέχρι στιγμής μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια απέναντι στον “δάσκαλο” και επιθυμεί απόψε να τριτώσει το καλό.

Ο Έλληνας τεχνικός της ΤΣΣΚΑ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα, χαρακτήρισε τον “Ζοτς” ως έναν από τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο.

“Είμαστε σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο. Η Φενέρμπαχτσε είναι πολύ δυνατή ομάδα, με εξαιρετικούς παίκτες σε κάθε θέση, που παίζει πολύ καλό μπάσκετ. Διαθέτει εμπειρία, ενώ πρόσθεσε και έναν ακόμα πόιντ γκαρντ, τον Νίκο Ζήση, τον οποίον σέβομαι απεριόριστα. Όσον αφορά το Ζέλικο, είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο”, ανέφερε αρχικά ο Ιτούδης και πρόσθεσε:

“Σε αυτή τη δεύτερη φορά του Ομπράντοβιτς, στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε, η ομάδα έχει υιοθετήσει τη φιλοσοφία του, παρουσιάζει μεγαλύτερη σταθερότητα. Ανέκαθεν οι ομάδες του ήταν πολύ δυνατές στην έδρα τους. Οπότε περιμένουμε μεγάλη μάχη. Είναι ο πρώτος από τη σειρά 14 αγώνων και ανυπομονούμε για αυτόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…