Κλείνει ο κύκλος

rigas1

ÑÇÃÁÓ ÇÐÁ - ÉÓÐÁÍÉÁ ÔÅËÉÊÏÓÏËÕÌÐÉÁÊÏÉ ÁÃÙÍÅÓ ËÏÍÄÉÍÏ 2012RIGASUSA - SPAIN FINALOLYMPIC GAMES LONDON 2012

Η Ευρωλίγκα βρίσκεται σε εξέλιξη, στο Top16, ακόμα είναι πολύ νωρίς για να συζητήσουμε οτιδήποτε για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, εκτός -ενδεχομένως- από το θέμα του υπεύθυνου διαιτησίας. Βλέπετε, ο Κώστας Ρήγας διανύει (κατά τα φαινόμενα) την τελευταία του σεζόν σε αυτό το πόστο και στην κλήρωση της επόμενης αγωνιστικής περιόδου αναμένεται να τιμηθεί και να αποσυρθεί από το πόστο του.

Οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν κατά τον Μάρτιο, οπότε και αναμένεται η πρόσληψη του… αντικαταστάτη του. Αρχικά θα είναι ο άνθρωπος που θα συνεργαστεί μαζί του, που θα αποτελέσει το… δεξί του χέρι, όμως παράλληλα θα μάθει τα “κατατόπια” (βοηθούμενος φυσικά από τον κ. Ρήγα) και στη συνέχεια θα τον διαδεχθεί. Πρώτα, όμως, πρέπει να έχει συναναστραφεί με τους παράγοντες των ομάδων της Ευρωλίγκας και να έχει γίνει αποδεκτός.

Ο Κώστας Ρήγας φαίνεται πως έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του και πλέον θα βοηθά μόνο με την τεράστια εμπειρία του, σε συμβουλευτικούς ρόλους, ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθεί ιδιαιτέρως ενεργά με το εκπαιδευτικό κομμάτι, που είναι και το αγαπημένο του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Βαγγέλη Λιόλιο είσαι περήφανος για το έργο σου;

Νέα (σκληρή) ανακοίνωση από Φασούλα για Λιόλιο. Ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ» εξέδωσε άλ…