Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Είμαι αηδιασμένος…”

“Είμαι αηδιασμένος…”

nelson pao

nelson - pao

Τον… αποτροπιασμό του για την απόφαση του αθλητικού δικαστή να κατακυρώσει τον προημιτελικό του Κυπέλλου στον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο ΝτεΜάρκους Νέλσον. Μιλώντας στην “Πράσινη“, ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε ακόμη στο παιχνίδι της Βαρκελώνης αλλά και την επερχόμενη αναμέτρηση ενάντια στη Ζαλγκίρις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την απόφαση του αθλητικού δικαστή: “Αυτή η απόφαση μου προκάλεσε αηδία. Όλοι είμαστε πάρα πολύ απογοητευμένοι από αυτήν την εξέλιξη. Δεν ήμουνα εδώ, αλλά παρακολούθησα το παιχνίδι. Είδα πως παίξαμε. Τι κάναμε. Παίξαμε πάρα πολύ καλά και πήραμε απόλυτα δίκαια τη νίκη. Οι αντίπαλοι μας έκαναν ένσταση επειδή ο κύριος Γιαννακόπουλος ήταν στις εξέδρες, για έναν μη αγωνιστικό λόγο. Αυτό δεν έχει καμία σημασία. Όποιος και να ήταν στην εξέδρα. Αυτό δεν επηρέασε σε καμία στιγμή την εξέλιξη του αγώνα.

Οι παίκτες αποφάσισαν τον νικητή. Παίξαμε καλύτερα και κερδίσαμε. Και γι’ αυτό είναι τόσο απογοητευτικό για εμάς να μαθαίνουμε ότι μας παίρνουν μια νίκη που έχουμε κατακτήσει. Αυτή, όμως, είναι η απόφαση. Αυτή είναι η ζωή και πρέπει να δούμε μπροστά“.

Για την ήττα από την Μπαρτσελόνα: “Είμαστε πολύ απογοητευμένοι γιατί αν και παίξαμε καλό μπάσκετ στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού στο τέλος χάσαμε. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όμως είναι ότι πρέπει να παίζουμε καλά για 40 λεπτά. Ειδικά όταν παίζεις κόντρα σε τέτοιες ομάδες και μάλιστα μέσα στην έδρα τους. Tο να παίζουμε καλά για 38 λεπτά δεν είναι αρκετό. Τα τελευταία λεπτά κρίσιμα λάθη στην άμυνα και στην επίθεσή μας μας στοίχισαν. Βάλανε και κάποια μεγάλα σουτ. Τις λεπτομέρειες τις έκαναν καλύτερα από εμάς.

Κάναμε λάθη σε… λάθος σημείο του αγώνα. Σε σημείο που θα έπρεπε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Και αυτό η Μπαρτσελόνα δε μας το συγχώρησε. Αυτό πρέπει να το δούμε και να το διορθώσουμε. Ακόμα είναι πολύ νωρίς. Είμαστε μόλις στη 2η αγωνιστική και έχουμε μπροστά μας 14 παιχνίδια. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα”.

Για τη δική του απόδοση: “Ήταν δύσκολα και για εμένα. Και είναι ακόμα δύσκολα. Μιας και ακόμα δεν έχω επιστρέψει στο 100% των δυνατοτήτων μου. Δεν υπάρχει χρόνος για να προσαρμοστώ και να βρω ρυθμό. Όπως είχαν οι υπόλοιποι. Ο τραυματισμός μου με άφησε πίσω. Με στήριξαν όμως και ο προπονητής μου και οι συμπαίκτες μου και αυτό με βοήθησε πάρα πολύ. Νιώθω πολύ άνετα στο παρκέ και προσπαθώ να βοηθάω τον Παναθηναϊκό να κερδίζει κάθε βράδυ”.

Για το ματς με τη Ζαλγκίρις: “Η αλήθεια είναι πως χάσαμε μεγάλη ευκαιρία. Όμως δε μπορούμε να το αλλάξουμε. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς για το Ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλουμε να πάρουμε την νίκη και μετά να συγκεντρωθούμε στην αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις. Ένα παιχνίδι πολύ κρίσιμο για εμάς. Που πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…