Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ ”Είμαστε ευχαριστημένοι”

”Είμαστε ευχαριστημένοι”

kakalias

kakalias

Το Πόλις αποτελεί πλέον μια από τις πιο υπολογίσιμες ομάδες στην Γ’ Εθνική, ενώ από χθες βρίσκεται και στο final 4 του κυπέλλου της ΕΣΚΑΝΑ παίρνοντας την πρόκριση στην παράταση (78-72, 68-68κ.α), απέναντι στους έφηβους του Ίκαρου Καλλιθέας. Ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Κακαλιάς, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ, για την πρόκριση στο Final 4, για την μέχρι τώρα πορεία του Πόλις στο πρωτάθλημα, αλλά και για τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

Για την νίκη επί του Ίκαρου Καλλιθέας: “Έγινε ένα ντέρμπι. Παίξαμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα και είμαι σίγουρος ότι το μέλλον ανήκει σε αυτά τα παιδιά του Ικάρου. Παρά το νεαρό της ηλικίας τους έδειξαν ότι έχουν εμπειρία και μπασκετικό θράσος. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Μπράβο, όμως, αξίζουν και στους δικούς μας παίκτες γιατί ξέραμε ότι ο Ίκαρος για να φτάσει μέχρι εδώ χρειάστηκε να αποκλείσει δύο ομάδες Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Είμαστε ευχαριστημένοι που καταφέραμε να κερδίσουμε γιατί η εβδομάδα που προηγήθηκε δεν βγήκε το προπονητικό πρόγραμμα όπως θα θέλαμε εξαιτίας των εορτών αλλά και κάποιων τραυματισμών. Ελπίζουμε από αύριο να είμαστε και πάλι όλοι μαζί για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον Αρχάγγελο“.

Για την πρόκριση στο Final 4: “Από την πρώτη φάση βλέπουμε το κύπελλο σοβαρά γιατί είναι καλό για το πρεστίζ του συλλόγου. Είμαστε μία από τις ιστορικές ομάδες του Πειραιά, μας αρέσει να παίζουμε στο κύπελλο και τιμούμε τον θεσμό και την διοργανώτρια αρχή. Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία να συμμετάσχουμε στο final 4. Στον ημιτελικό θα βρούμε ή τον Πρωτέα ή τον Μίλωνα, όμως όποιος από τους δύο κι αν προκριθεί γνωρίζουμε ότι είναι καλή ομάδα, οπότε θα αντιμετωπίσουμε το ματς σαν ένα κρίσιμο αγώνα πρωταθλήματος”.

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: ”Μέχρι τώρα είμαστε ευχαριστημένοι γιατί η χρονιά έχει κυλήσει πολύ καλά για εμάς. Σε έναν δύσκολο όμιλο και πρωτάθλημα καταφέρνουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας δείχνοντας ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο. Αυτή την ανταγωνιστικότητα θέλουμε να διατηρήσουμε και στον δεύτερο γύρο. Δεν θέλουμε να μιλάμε για άνοδο παρότι είμαστε στην τρίτη θέση γιατί το καλοκαίρι δεν χτιστήκαμε με αυτές τις βλέψεις κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μας λείπει λίγο βάθος στον πάγκο. Φυσικά αν στο τέλος έρθει κάτι τέτοιο θα είναι ευπρόσδεκτο, όμως μέχρι τότε εμείς συνεχίζουμε με μοναδικό στόχο να παρουσιαζόμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε αγώνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…