Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Η κοπή της βασιλόπιτας

Η κοπή της βασιλόπιτας

protoxroniatiki pita kolossos

protoxroniatiki pita-kolossos

Παρουσία χορηγών και υποστηρικτών της ΚΑΕ καθώς και πολλών επιφανών προσωπικοτήτων της Ρόδου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κολοσσού χθες το βράδυ (19/01) με την ομάδα σύσσωμη να δίνει το παρών.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

“Την παραδοσιακή Βασιλόπιτα με τις ευχές της εκκλησίας έκοψε η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels τη Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου, στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Semiramis, με το ΔΣ, την αθλητική και προπονητική ομάδα, τις αρχές τους τόπου, φορείς, χορηγούς και υποστηρικτές.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, από τη Μητρόπολη Ρόδου ο πατήρ Φανούριος, η βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μίκα Ιατρίδη, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Χρήστος Ευστρατίου, ο αντιδήμαρχος κ. Τέρης Χατζηιωάννου, ο πρόεδρος ΔΟΠΑΡ κ. Σέργιος Αϊβάζης, ο αντιπρόεδρος ΔΟΠΑΡ κ. Σάββας Καλαθενός, ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου κ. Αντώνης Γιαννικουρής, από την 95 ΑΔΤΕ ο αντισυνταγματάρχης Πεζικού κ. Χρήστος Βασιλειάδης και ο αντισυνταγματάρχης Πυροβολικού κ. Νικόλαος Βασιλάκης, ο πρόεδρος του ΑΟ Κολοσσός κ. Γιώργος Τσέλιος και σύσσωμο το ΔΣ, ο πρόεδρος του ΑΣ Δωδεκάνησος κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου & μέλη ΔΣ, ο πρόεδρος του συνδέσμου κριτών Δωδεκανήσου κ. Κατσικανταής και μέλη ΔΣ, ο πρόεδρος συνδέσμου διαιτητών Δωδεκανήσου κα Άρης Φάκαρος, η Γραμματέας των εθελοντών σαμαρειτών κα Τασούλα Σκιαθίτη, οι μεγάλοι χορηγοί κ. Γιάννης Χατζηλαζάρου και κ. Βασίλης Κουγιός, οι ξεν/χοι και επιχειρηματίες χορηγοί, υποστηρικτές και συνεργάτες της ομάδας.

Ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Κόκκινος απηύθυνε ευχαριστίες και ευχές της ομάδας που παρά την κρίση και τις δυσκολίες εξασφαλίζει τη θέση της στην A1, χάρη στη στήριξη και αφοσίωση πρωτίστως των κυρίων Γιάννη Χατζηλαζάρου και Βασίλη Κουγιού που είναι μεγάλοι χορηγοί και αλλά και των άλλων μελών του ΔΣ, των μεγάλων χορηγών, των χορηγών και υποστηρικτών, των φιλάθλων γενικά που με κάθε τρόπο συμπαρίστανται τόσο με την παρουσία τους στο γήπεδο όσο και με τις υπηρεσίες και τη βοήθεια που προσφέρουν. Ο πρόεδρος αναφέρθηκε στην αγωνιστική αξία της ομάδας συμπλήρωσε ότι παρά το ότι θα παραμείνει στη Α1 με την ισχυρή παρουσία των μεγάλων χορηγών της, χρειάζεται η βοήθεια τόσο της Περιφέρειας όσο και του Δήμου.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου αναφέρθηκε στην προσφορά της ομάδας και ανακοίνωσε υποστήριξη με την κατασκευή κλειστού γηπέδου που αποτελεί σημαντική υποδομή και μεγάλη ανάγκη. Μίλησαν για την οικογένεια του Κολοσσού, την προσφορά της ομάδας στο μπάσκετ του νησιού και την προσπάθεια για τις καλές επιδόσεις και τη θέση της, ο χορηγός ονόματος κ. Γιάννης Χατζηλαζάρου και ο κ. Βασίλης Κουγιός που ανήκει από το 1963 στην οικογένεια του Κολοσσού.

Χαιρετισμό και ευχές απηύθυναν ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Τέρης Χατζηιωάννου και η βουλευτής Δωδ/σου κα Μίκα Ιατρίδη. Το φλουρί, φιλοτεχνημένο στο κοσμηματοπωλείο Κουνάκης κέρδισε η κα Κάκνη. Μετά τις ευχές, αναφέρθηκαν οι ευγενικοί υποστηριχτές: ΒΑΠ Κουγιός, CAIR, ΜΟΚΑ, Κουνάκης, Radio 1, Pointer Digital, 12sports, Semiramis Business center. Η εκδήλωση έκλεισε σε ζεστή, φιλική ατμόσφαιρα με ευχές και συζητήσεις ανάμεσα στους φορείς, την οικογένεια του Κολοσσού H HOTELS, τους χορηγούς και υποστηρικτές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…