Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Έτοιμοι για δυνατό ματς”

“Έτοιμοι για δυνατό ματς”

ivanovic

ivanovic

Το εξ αναβολής παιχνίδι της Πυλαίας, μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού θα γίνει αύριο (04/01) και αναμένεται ένα δυνατό ντέρμπι. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στάθηκε στην ποιότητα του “δικεφάλου“, κάτι που προδιαγράφει η μέχρι στιγμής πορεία του, και υπογράμμισε ότι οι παίκτες του πρέπει να τα δώσουν όλα:

Καλή χρονιά σε όλους, με τις ειλικρινείς ευχές μου για ό,τι καλύτερο επιθυμεί ο καθένας. Το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς μας φέρνει στη Θεσσαλονίκη, απέναντι στον ΠΑΟΚ, μια από τις καλύτερες ομάδες του Ελληνικού Πρωταθλήματος και με μια αξιοπρόσεκτη και πολύ καλή πορεία στο Γιούροκαπ. O ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με ξεκάθαρες αρχές, καλοδουλεμένη και πρέπει να φανούμε πανέτοιμοι διότι είμαστε σίγουροι ότι μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει λοιπόν να ετοιμαστούμε να παίξουμε κι εμείς αντίστοιχα”.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, σχολίασε: “Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, πάνω απ’ όλα υγεία και δύναμη. Πιστεύω το 2015 να αποτελέσει αρχή θετικών εξελίξεων για τους συνανθρώπους μας. Σε ό,τι αφορά στο μπάσκετ εύχομαι να παρακολουθήσει ο κόσμος αγώνες υψηλού επιπέδου, σε φίλαθλη ατμόσφαιρα και να γεμίσουν τα γήπεδα από παιδιά, που εκφράζουν το μέλλον μας.

Έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα και μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα τόσο εντός όσο κι εκτός έδρας. Ειδικά στην έδρα του όμως είναι πολύ δυνατός. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι κι έτοιμοι για ένα καλό παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…