Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Δουλέψαμε στις αδυναμίες”

“Δουλέψαμε στις αδυναμίες”

pasqual osfp barcelona

pasqual-osfp-barcelona

Δύσκολο έργο περιμένει απόψε (21:05) τη Μπαρτσελόνα, καθώς η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην “καυτή” Nokia Arena στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκα. Ο τεχνικός των “μπλαουγκράνα” γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης, ωστόσο υποστηρίζει πως η ομάδα του είναι έτοιμη καθώς είχε την ευκαιρία να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της.

“H έδρα των πρωταθλητών είναι από τις πιο δύσκολες στην Ευρώπη. Η Μακάμπι είναι πολύ δυνατή και αθλητική ομάδα, ενώ παίζει πολύ καλύτερα στην έδρα της, με τη βοήθεια της ατμόσφαιρας που δημιουργούν οι φίλαθλοι της. Είναι πολύ δύσκολο να τη σταματήσεις”, ανέφερε αρχικά ο Πασκουάλ και πρόσθεσε:

“Για να έχουμε ισορροπία μακριά από την έδρα μας, θα πρέπει να έχουμε ηρεμία στο μυαλό, να μην κάνουμε λάθη και να προσφέρουν όλοι οι παίκτες. Είχαμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε επί των αδυναμιών που εμφανίζαμε μακριά από το γήπεδο μας, αλλά και επί των επιστροφών. Μάθαμε να αντιδρούμε όταν είμαστε πίσω στο σκορ. Στα τελευταία ματς μας έλειψαν οι έμπειροι πόντοι που είχαμε στο παρελθόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…