Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Χρειαζόμαστε εκτός έδρας νίκη”

“Χρειαζόμαστε εκτός έδρας νίκη”

fotsis korolev

fotsis-korolev

Την ανάγκη για εκτός έδρας νίκες τόνισε ο Αντώνης Φώτσης, μετά το νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στη Ζαλγκίρις. Ο “άσσος” του Παναθηναϊκού, δήλωσε σχετικά με το παιχνίδι ότι δεν έδωσαν την ευκαιρία στους Λιθουανούς να μπουν στον αγώνα, ενώ ανέφερε ότι από τον αγώνα με την Ρεάλ οι “πράσινοι” κοιτούν να πάρουν θετικά αποτελέσματα εκτός έδρας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντώνης Φώτσης:
“Από την αρχή του αγώνα δώσαμε τον ρυθμό μας. Πήραμε διαφορά και δεν αφήσαμε το παιχνίδι να μας ξεφύγει. Δεν αφήσαμε την Ζαλγκίρις να μπει στο ματς”.

Για τον Άντερσον: «Είναι ο σκόρερ της ομάδας. Είχαμε το νου μας σε αυτό το κομμάτι και έγινε αρκετά καλή δουλειά απ’ όλους τους παίκτες».

Για τον τραυματισμό του Μαυροκεφαλίδη: «Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι. Είναι κάτι που συμβαίνει στο μπάσκετ. Εμείς κοιτάμε όσοι είναι υγιείς και όλοι να έχουν το νου τους για να πάνε όλα καλά».

Για τη συνάντηση με τον Γιασικεβίτσιους: «Είμαστε χαρούμενοι που τον είδαμε, αλλά από τη στιγμή που άρχισε το ματς, είμαστε ικανοποιημένοι που καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Σήμερα ήμασταν αντίπαλοι, από διαφορετικά πόστα και κάναμε αυτό που έπρεπε για να κερδίσουμε και νομίζω ότι το κάναμε με καλή εμφάνιση».

Για το παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης: «Χρειαζόμαστε νίκες και εκτός έδρας. Να κερδίσουμε τα εντός έδρας ματς δεν μας φτάνει. Ξεκινάμε με τον αγώνα με την Ρεάλ που ακολουθεί άμεσα και κοιτάμε το παιχνίδι με το παιχνίδι στη συνέχεια

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Γκριγκόνις: «Πρέπει να νικήσουμε τρεις φορές»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε ο Μάριους Γκριγκόνις. Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Μακά…