Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπαρτσελόνα – Ζαλγκίρις 89-72

Μπαρτσελόνα – Ζαλγκίρις 89-72

barcelona super cup

barcelona-super-cup

Περίπατος στη Βαρκελώνη!…
Χωρίς να συναντήσει αντίσταση σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, η Μπαρτσελόνα επικράτησε εύκολα της Ζαλγκίρις με 89-72 και συνέχισε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο Τοπ 16.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Τόμιτς με 16 πόντους, 6/7 δίποντα και 9 ριμπάουντ, ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο Νάχμπαρ που σταμάτησε στους 15. Ο Γκουντάιτις διακρίθηκε για τη Ζαλγκίρις με 17 πόντους.

Από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο έδειξαν τις προθέσεις τους οι γηπεδούχοι οι οποίοι προηγήθηκαν γρήγορα-γρήγορα με 20-4 με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Ντόελμαν και Τόμιτς. Μάλιστα, με τη λήξη της περιόδου, η διαφορά παρέμεινε τους 16 πόντους (29-13) με συνεχόμενα τρίποντα από την Μπαρτσελόνα.

Ουλανόβας και Γκουντάιτις προσπάθησαν να αντιδράσουν για λογαριασμό της Ζαλγκίρις, αλλά με πρωταγωνιστή τον Χεζόνια η Μπαρτσελόνα διατηρούσε εύκολα την υπέρ της διαφορά, ενώ σημαντικές βοήθειες στο σκοράρισμα συνέχισε να προσφέρει ο Τόμιτς. Έτσι, η διαφορά έφτασε το +18 (51-33) στο φινάλε του ημιχρόνου.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία στο δεύτερο μέρος και η Μπαρτσελόνα κατάφερε να φτάσει εύκολα στη νίκη, με τη Ζαλγκίρις να αδυνατεί να προβάλει σημαντική αντίσταση στο συγκρότημα του Τσάβι Πασκουάλ.

Τα δεκάλεπτα: 29-13, 51-33, 67-53, 89-72.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Πασκουάλ): Ντόελμαν 12, Χάκανσον, Χεζόνια 12, Χουέρτας 2, Σατοράνσκι 7, Πλάις 4, Σουλεϊμάνοβιτς, Τόμας 8, Τζάκσον 6 (1), Λάμπε 7, Νάχμπαρ 15 (3), Τόμιτς 16.
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ (Κράπικας): Τσέρι 2, Λεκαβίτσιους 4, Βένε 4, Γκουντάιτις 17, Καρινιάουσκας 2, Σονγκάιλα 8, Γιανκούνας 4, Γιαβτόκας 2, Μιλάκνις 9 (2), Άντερσον 4, Ντίμσα 2, Ουλανόβας 14 (2).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…