Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αυλαία με τέσσερα παιχνίδια

Αυλαία με τέσσερα παιχνίδια

teodosic cska moscow

teodosic-cska-moscow

Η τέταρτη αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκα ανοίγει απόψε τις πύλες της με τέσσερις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, οι οποίες αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η αρχή θα γίνει στη Μόσχα, με την ΤΣΣΚΑ να υποδέχεται την Ουνικάχα Μάλαγα. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτουδή επιθυμεί να επεκτείνει το αήττητο σερί της στη διοργάνωση στο 14-0, με το συγκρότημα του Ζοάν Πλάθα να ψάχνει την πρώτη του νίκη στο Top 16.

Η Γαλατασαράι φιλοξενεί την Άλμπα Βερολίνου με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης στα πλέι όφ της Ευρωλίγκα, ενώ το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται με τις αναμετρήσεις Αρμάνι Μιλάνο – Φενέρμπαχτσε και Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός.

Το πρώτο παιχνίδι είναι εξαιρετικά αμφίρροπο, με τη Φενέρμπαχτσε να βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά τις δύο εντός έδρας ήττες από ΤΣΣΚΑ και Ολυμπιακό και να επιθυμεί να τις ρεφάρει με ακόμα μία εκτός έδρας νίκη. Όσον αφορά την αναμέτρηση της Μαδρίτης, η Ρεάλ αποτελει, σαφώς, το μεγάλο φαβορί, υποδεχόμενη έναν αποδεκατισμένο Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
(19:00) ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ουνικάχα Μάλαγα
(20:00) Γαλατασαράι – Άλμπα Βερολίνου
(21:45) Αρμάνι Μιλάνο – Φενέρμπαχτσε
(21:45) Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…