Κεντρική Διεθνή “Άμυνα με τον Ολυμπιακό”

“Άμυνα με τον Ολυμπιακό”

bogdan bogdanovic fenerbahce

 

bogdan-bogdanovic-fenerbahceΚλειδί για την Φενέρμπαχτσε θα είναι η αμυντική παρουσία κόντρα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος τόνισε πως όποτε η ομάδα του αποδίδει στον συγκεκριμένο τομέα, παρουσιάζει καλύτερη συνολική εικόνα.

Αναφερόμενος στην παρουσία του Ζήση στη Φενέρ, σχολίασε πως ο Έλληνας γκαρντ προσφέρει πολλά με την εμπειρία του τόσο την ομάδα όσο και τους νεαρούς παίκτες.

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας:
“Διαθέτουμε πολλούς ταλαντούχους παίκτες στην ομάδα, αλλά πρέπει αν βελτιώσουμε την άμυνά μας. Βλέπουμε σε βίντεο όλα τα παιχνίδια μας και όποτε παίζουμε καλή άμυνα, δε χάνουμε. Όταν αμυνόμαστε σωστά παίρνουμε ενέργεια και στην επίθεσή μας. Τα πάντα γίνονται πιο εύκολα. Το κλειδί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι αναμφίβολα η άμυνα”.

Για την παρουσία του Ζήση: “Δεν τον γνώριζα πριν έρθει στην ομάδα, αλλά το τελευταίο δεκαήμερο μιλάω συζητάω αρκετά μαζί του. Ακολουθώ την καριέρα του χρόνια τώρα…. είναι κομβικός παίκτης σε ομάδες υψηλού επιπέδου και τα καταφέρνει περίφημα και με την Εθνική Ελλάδας. Μας βοηθάει πολύ με την εμπειρία του κάτι που είναι σημαντικό γιατί έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες. Ελέγχει το ρυθμό του ματς και σίγουρα μας ανεβάζει επίπεδο η παρουσία του”.

Για τις ομάδες που θα πάνε φάιναλ φορ: “Είναι νωρίς για κάτι τέτοιο. Αν επιμένεις όμως, εμείς, η Ρεάλ, η ΤΣΣΚΑ και η Μπαρτσελόνα. Αυτές είναι οι τρεις καλύτερες ομάδες μέχρι τώρα στη διοργάνωση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Στέφανος Δέδας

Επίσημη η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέ…