Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Το φύλλο αγώνα

Το φύλλο αγώνα

fyllo agona osfp pao sef

fyllo-agona-osfp-pao-sef

Τρεις έγγραφες παρατηρήσεις δέχθηκε ο Ολυμπιακός, για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο -σε γενικές γραμμές- ήσυχο ντέρμπι του ΣΕΦ. Οι διαιτητές κατέγραψαν τα πάντα στο φύλλο αγώνα, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα οι “ερυθρόλευκοι” να ξοδέψουν αρκετές από τις επτά παρατηρήσεις, που οδηγούν σε τιμωρία (κεκλεισμένων των θυρών) του γηπέδου.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο “φ.α.” το τρίο των διαιτητών, που κι εδώ παίρνουν άριστα, αφού δεν άφησαν τίποτα να πέσει κάτω:
7.50” πριν τη λήξη του β’ δεκαλέπτου, οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας, εν χορώ φώναξαν (ακολουθεί το υβριστικό σύνθημα κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου). Στο σημείο αυτό κάναμε την πρώτη έγγραφη παρατήρηση, παράλληλα ενημερώσαμε τους παράγοντες της γηπεδούχου ομάδας, για τη σχετική ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του σταδίου, η οποία κι έγινε.

33.8” πριν τη λήξη του β’ δεκαλέπτου, οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας εν χορώ φώναξαν (ακολουθεί το υβριστικό σύνθημα κατά του Δημήτρη Διαμαντίδη). Στο σημείο αυτό κάναμε τη δεύτερη έγγραφη παρατήρηση, παράλληλα ενημερώσαμε τους παράγοντες της γηπεδούχου ομάδας, για τη σχετική ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του σταδίου, η οποία κι έγινε.

4.58” πριν τη λήξη του δ’ δεκαλέτπου, οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας εν χορώ φώναξαν (ακολουθεί το υβριστικό σύνθημα κατά του Λουκά Μαυροκεφαλίδη). Στο σημείο αυτό κάναμε την τρίτη έγγραφη παρατήρηση, παράλληλα ενημερώσαμε τους παράγοντες της γηπεδούχου ομάδας, για τη σχετική ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του σταδίου, η οποία κι έγινε.

7.02” πριν τη λήξη του β’ δεκαλέπτου, οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας έκαναν χρήση λέιζερ, εναντίον παικτών (στοχεύοντας) της φιλοξενούμενης ομάδας. Έγινε ενημέρωση των παραγόντων της γηπεδούχου ομάδας, για τη σχετική ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του σταδίου, η οποία κι έγινε.

1.40” πριν τη λήξη του γ’ δεκαλέπτου, οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας έκαναν χρήση λέιζερ, εναντίον παικτών (στοχεύοντας) της φιλοξενούμενης ομάδας. Έγινε ενημέρωση των παραγόντων της γηπεδούχου ομάδας, για τη σχετική ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του σταδίου, η οποία κι έγινε.

5.12” πριν τη λήξη του δ’ δεκαλέπτου, οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας έκαναν χρήση λέιζερ, εναντίον παικτών (στοχεύοντας) της φιλοξενούμενης ομάδας. Έγινε ενημέρωση των παραγόντων της γηπεδούχου ομάδας, για τη σχετική ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του σταδίου, η οποία κι έγινε.

9.38” πριν τη λήξη του α’ δεκαλέπτου, 0.50” πριν τη λήξη του α’ δεκαλέπτου, 5.24” πριν τη λήξη του δ’ δεκαλέπτου, οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας πέταξαν στις κερκίδες του σταδίου και περιμετρικά του γηπέδου κροτίδες, που παρήγαγαν κρότο, λάμψη, καπνό“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …